Ούτε 100 δεν έφτασε για να πάρει πτυχίο...νεότατος


Παράτησε τις σπουδές του σε ηλικία 20 ετών για να ασχοληθεί με την υλοτομία.
Μετανιωμένος μετά από περίπου 80 χρόνια επέστρεψε για να... αποφοιτήσει! Ο λόγος για έναν άνδρα από το Ορεγκον, τον Λιο Πλας, που στα 99 του χρόνια ανακυρήχθηκε πτυχιούχος Κολεγίου!
Η ιστορία βεβαία φαίνεται πως επαναλαμβάνεται καθώς ο κύριος Πλας δεν είναι ο μόνος από την οικογένεια που διέκοψε τις σπουδές του για να τις συνεχίσει σε ώριμη ηλικία. Η γιαγιά του είχε επίσης αφήσει το κολέγιο σε νεαρή ηλικία για να παντρευτεί τον παππού του. Τριάντα χρόνια αργότερα, όταν τα παιδιά της είχαν μεγαλώσει αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο του Αρκάνσας και να πάρει το πτυχίο της!
Το πείσμα και η όρεξη για μάθηση φαίνεται πως είναι κληρονομικό χαρακτηριστικό. Ο Λίο Πλας ήθελε να γίνει καθηγητής, αλλά κάποιος φίλος του πρόσφερε μια θέση εργασίας στη βιομηχανία της υλοτομίας με πολύ καλές αποδοχές σε μια δύσκολη εποχή.
Ωστόσο, το σαράκι τον έτρωγε και μετά από 79 χρόνια με την προτροπή ενός ανιψιού του ο Πλας έμαθε πως τα μαθήματα που είχε παρακολουθήσει τότε αντιστοιχούσαν με αυτά του πτυχίου γενικών σπουδών και έτσι μπόρεσε να αποφοιτήσει! Σήμερα στα 99 του χρόνια κατάφερε να πάρει το πτυχίο του, γεγονός για το οποίο δηλώνει ενθουσιασμένος.
Ο ίδιος τόνισε πως δεν μετανιώνει που ασχολήθηκε με την υλοτομία γιατί του επέτρεψε να ζήσει μια άνετη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki