10 Γερμανίδες στις οποίες θα ήθελες να εκδικηθείς για τη στάση της Μέρκελ ( Photos )


Οι πιο καυτές Γερμανίδες γδύνονται μόνο για πάρτη σου!!(PHOTOS)
Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας. Οι Γερμανίδες, ακόμη πιο πολύ. Απλά, θα περίμενε κανείς ότι -για μια χώρα με πληθυσμό 82.000.000- θα ήταν πολύ δύσκολο να καταλήξουμε στην χρυσή εντεκάδα. Εμάς όμως μας βγήκε λίγο το λάδι. Κάτι που καθόλου δεν σε αφορά. Τσέκαρε λοιπόν τις φιναλίστ και αποφάσισε αν έχουν τα προσόντα να γίνουν ελληνίδες.

10, Susan Sideropoulos, ηθοποιός

Ο πατέρας της είναι έλληνας, η μητέρα της Ισραηλινή και η ίδια ότι πιο καυτό κυκλοφορεί στην Γερμανική τηλεόραση. Στα 31 της, πλέον, έχει χριστεί νικήτρια του χορευτο-reality Let's Dance, έχει γίνει εξώφυλλο στο Maxim και συνεχίζει να βγάζει το μεροκάματο της παίζοντας στην επιτυχημένη σαπουνόπερα Gute Zeiten, schlechte Zeiten.


9, Sina Schielke, πρωταθλήτρια στίβου

Θυμάσαι την Νίκη Ξάνθου όταν άρχισε να κυκλοφορεί στο ταρτάν; Ακριβώς την ίδια επίδραση έχει στους Γερμανούς η 30χρονη πρωταθλήτρια -στα 100 και τα 200 μέτρα- από την Ρηνανία-Βεστφαλία, με διάφορες διακρίσεις σε ευρωπαικά και παγκόσμια πρωταθλήτρια. Με άλλα λόγια, ο κώλος της είναι εξωπραγματικός.


8, Eva Padberg, τραγουδίστρια/ μοντέλο

Η 30χρονη Ανατολικογερμανίδα έκανε για πλάκα το πέρασμα από το μόντελινγκ (πρόσωπο του Ralph Lauren, της Kia και της Nintendo), στην τηλεόραση (κριτής στο Star Search), στον κινηματογράφο και στην μουσική βιομηχανία (μέρος του electro group Dapayk & Padberg). Στον ελευθερό της χρόνο είναι πρέσβειρα της Unicef.


7, Siha Sahin, ηθοποιός

Η τουρκικής καταγωγής 25χρονη πρωταγωνίστρια της σαπουνόπερας Gute Zeiten, schlechte Zeiten (ναι, της ίδιας που παίζει η Σιδερόπουλος) προκάλεσε χάος ως η πρώτη Τουρκάλα που τα βγάζει όλα στην φόρα για το εξώφυλλο του Γερμανικού Playboy. Η ίδια είπε πως το έκανε για 'Να νοιώσω ελεύθερη. Αισθάνθηκα σαν τον Τσε Γκεβάρα'. Και μετά η μάνα της σταμάτησε να της μιλά.


6, Jodie Starr, πορνοστάρ

Η πρασινομάτα 23χρονη Βερολινέζα, παρότι είχε προδιαγραφές μοντέλου (ύψος 1,72μ., κουκλίστικο πρόσωπο, φυσικό στήθος) αποφάσισε να περάσει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού και να δοκιμάσει την τύχη της στην πορνοβιομηχανία. Άξια αντικαταστάτρια της Anna Nova που, στα 36 της, έχει φυρέψει λίγο.


5, Hana Nitsche, μοντέλο

Προσωπικά, η επιλαχούσα στον 2ο κύκλο του Germany's Next Top model, μου θυμίζει έντονα την Ρία Αντωνίου. Στο πρόσωπο και στο σώμα. Γνωστή από τις διαφημίσεις της για την Peta, τις σέξι φωτογραφήσεις της και -κυρίως- το γεγονός ότι ήταν δικές της οι φωτογραφίες και τα μυνήματα που βρήκε η Eva Longoria στο κινητό του Tony Parker. Οχι, δεν είχε σχέση μαζί του. Απλά την κορόιδεψε μια άλλη για να τα στείλει, λεγοντάς της πως είναι βίντεο για casting.


4, Julia Stegner, μοντέλο

H μοναδική που βαδίζει αξιοπρεπώς στα χνάρια της Claudia και της Heidi Klum, όπως απέδειξε περίτρανα με την συμμετοχή της στο ημερολόγιο της Pirelli. 19 χρονών (και 1,80) και ήδη έχει πίσω της 16 χρόνια προυπηρεσίας στο μόντελινγκ. Τραγικό κλισέ το που την ανακάλυψαν, δηλαδή στο Octoberfest του Μονάχου.


3, Natalia Avelon, τραγουδίστρια

Η μελαχρινή παρτενέρ του Him στο Summer Wine δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτή την λίστα, αφού ναι μεν μεγάλωσε από 8 χρονών στην Γερμανία, αλλά γεννήθηκε στην Πολωνία. Επειδή όμως το χωριό της ήταν ακριβώς στα σύνορα, είπαμε να κάνουμε μια εξαίρεση. Επίσης επειδή -όπως βλέπεις και στο βίντεο- είναι απλά συγκλονιστική.




2, Heidi Klum, επιχειρηματίας

Αν δεν ήταν 38 χρονών, θα ήταν No1. Όπως ακριβώς, αν η Claudia Schiffer δεν ήταν 41 και η Tatjana Patitz 45, θα τις είχαμε συμπεριλάβει με τα χίλια. Αλλά έτσι, αποτοίωντας τόσο πολύ σεβασμό στην παλιά γενιά, δεν μαθαίνεις τίποτα για την καινούργια. Άλλωστε, δεν νομίζω ότι θα την πειράξει ιδιαίτερα την Heidi. Έχει τον αντρούλη της (τον Seal), τους τραπεζικούς της λογαριασμούς (φίσκα από τις εταιρίες των οποίων είναι εκπρόσωπος), την δική της κούκλα Barbie και βγάζει και το μεροκάματο ως παρουσιάστρια του άκρως επιτυχημένου Project Runaway. Δείτε την στο διαφημιστικό του Guitar hero και μετά γκουγκλάρετε το Heidilicious, το γυμνό φωτογραφικό λεύκωμα που της έφτιαξε ο Ian Rankin.



1, Diane Kruger, ηθοποιός

Την θυμάσαι γυμνή ως ωραία Ελένη στην Τροία; Η ως femme fatale Γερμανίδα στο Inglorious Basterds; Τότε καταλαβαίνεις το δέος που νοιώθουμε μπροστά στην 35χρονη Γερμανίδα, πρώην μοντέλο (για προφανείς λόγους), προσωπική φίλη του Karl Lagerfield (ναι, ξέρω, χέστηκες) και μόνιμη γκόμενα εδώ και 5 χρόνια του Joshua Jackson (Dawson's Creek, Fringe).
Πηγή:men24.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki