Δράμα : Τρία καταπληκτικά παιδιά παρέδωσαν πορτοφόλι


Παράδειγμα για μίμηση, ειδικά στους δύσκολους αυτούς καιρούς, αποτελεί η πράξη τριών 13χρονων μαθητών να βρουν ένα πορτοφόλι με μεγάλο χρηματικό ποσό και να το παραδώσουν χωρίς δεύτερη σκέψη στην Ασφάλεια!

Το ήθος και η εντιμότητα των μικρών μαθητών του 5ου Γυμνασίου Δράμας, τιμήθηκε στο προαύλιο του σχολείου τους.



Με πρωτοβουλία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, οι 13χρονοι μαθητές βραβεύτηκαν για την αξιέπαινη πράξη τους και για το μάθημα που έδωσαν σε όλους. Στην λιτή τελετή, παρέστη και η ιδιοκτήτρια του χαμένου πορτοφολιού που ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά τα τίμια παιδιά.

Κάποιοι άλλοι, όμως, δεν έχουν τις ίδιες… ευαισθησίες! Μια 42χρονη γυναίκα συνελήφθη στο Ρέθυμνο, όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε αρπάξει κρυφά την τσάντα μιας 20χρονης, την ώρα που εκείνη διασκέδαζε με την παρέα της σε ένα μπαράκι της πόλης!

Τα 100 ευρώ και το κινητό της κοπέλας, βρέθηκαν στην κατοχή της δράστιδας που ομολόγησε την κλοπή και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στην Πάτρα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τρεις γυναίκες ηλικίας 62, 54 και 34 χρόνων, που τρύπωσαν στο κατάστημα ενδυμάτων ενός 40χρονου και έκλεψαν εμπόρευμα αξίας 200 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα που έκανε η Ασφάλεια, αποδείχθηκε ότι πριν από επτά μήνες η 34χρονη είχε αρπάξει και 600 ευρώ από την τσέπη ενός 57χρονου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki