Video Game οι Αγανακτισμένοι

Οι παίχτες του βιντεοπαιχνιδιού «BioShock» θα εκπλαγούν όταν δουν ότι η αγαπημένη τους σειρά παιχνιδιών θα μοιάζει υπερβολικά με το κίνημα των Αγανακτισμένων της Νέας Υόρκης.

Την ιδέα είχε ο σχεδιαστής του παιχνιδιού, Κέβιν Λεβίν, που πήρε μέρος στις διαδηλώσεις του Occupy Wall Street.

Το παιχνίδι, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2012, θα λαμβάνει χώρα σε ένα παράλληλο σύμπαν το 1912. Πεδίο δράσης μία αμερικανική πόλη που βρίσκεται στον ουρανό και ονομάζεται Columbia. Εκεί, δύο πολιτικές παρατάξεις θα συγκρουστούν μεταξύ τους: Οι δεξιοί με το όνομα Founders και οι αριστεροί με το όνομα Vox Populi.

Οι δρόμοι της φανταστικής πόλης θα μοιάζουν με τους δρόμους της Νέας Υόρκης, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων του Occupy Wall Street. 

Ο σχεδιαστής, που συμμετείχε στο κίνημα, θεωρεί πως είναι μια μοναδική ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ένα γεγονός, που διαδραματίζεται τώρα και θα μείνει για πάντα στην ιστορία. Ο Λεβίν έχει χρησιμοποιήσει διάφορα ιστορικά γεγονότα στα «BioShock», φυσικά πάντα με μεγάλες διαφορές, καθώς διαδραματίζονται σε φανταστικούς κόσμους. 

Ωστόσο, ο Λεβίν ελπίζει ότι οι διαδηλώσεις των αμερικανών αγανακτισμένων δεν θα πάρουν την τροπή που θα έχουν στο παιχνίδι, δηλαδή πυροβολισμούς, πολεμικές συρράξεις και έναν εμφύλιο πόλεμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki