Καλαμαριά : Τους έκλεβε μόλις έκαναν ανάληψη από το ATM


Τους έκλεβε αφού έκαναν ανάληψη χρημάτων
Ο κατηγορούμενος έστηνε καρτέρι έξω από τραπεζικά υποκαταστήματα και περίμενε να τους επιτεθεί αφού πρώτα είχαν προβεί σε αναλήψεις χρημάτων.
Συγκεκριμένα, συνελήφθη σήμερα το πρωί, στην οδό Θεμ. Σοφούλη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης ένοπλων ληστειών σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών.
Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς ανέμενε έξω από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Καλαμαριάς και επέλεγε τα υποψήφια θύματά του μεταξύ αυτών που πραγματοποιούσαν αναλήψεις χρηματικών ποσών από τα ΑΤΜ των Υποκαταστημάτων.
Σε διάστημα ενός μήνα (μέσα Οκτωβρίου-μέσα Νοεμβρίου 2011), διέπραξε έξι ένοπλες ληστείες και 2 απόπειρες ληστείας, με συνολική λεία 1.260 ευρώ.Κατά τη σύλληψή του, στην κατοχή του 42χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αεροβόλο όπλο, τύπου «REPLICA», ένα γεμιστήρα, 96 πλαστικά σφαιρίδια,  σπρέι πιπεριού
και ένα μαχαίρι, στερεωμένο στο αριστερό του πόδι, μέσα σε αυτοσχέδια θήκη.
Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διερεύνηση της εγκληματικής του δράσης.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki