Θεσσαλονίκη : Ανθρώπινα αποβράσματα δηλητηρίασαν γάτες


Καταγγελία

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, στην περιοχή Άνω Τζουμαγιάς με Θεαγένους Χαρίση στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης εντοπίσαμε 2 νεκρές γάτες, στην πρασιά της πολυκατοικίας μας. Δύο εβδομάδες πριν από αυτό το περιστατικό είχαν βρεθεί άλλες 2 γάτες σε κοινόχρηστους χώρους τις ίδιας πολυκατοικίας σε προχωρημένη αποσύνθεση. Προβήκαμε σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες, κολλήσαμε αφίσες στην περιοχή για να ενημερώσουμε τους..
περίοικους αλλά οι θρασύδειλοι συνεχίζουν! Σήμερα βρήκαμε άλλη μια γάτα νεκρή ανάμεσα σε αυτοκίνητα στον δρόμο της Άνω Τζουμαγιάς. 

Καταγγέλουμε το γεγονός κυριότερα γιατί είναι ανεπίτρεπτο να προκαλείς τον θάνατο των ζώων και μάλιστα με τέτοιο απάνθρωπο και βίαιο τρόπο, αλλά όχι μόνον για αυτό. Στην περιοχή υπάρχουν πάρκα και παιδικές χαρές, και ο δρόμος είναι πολλές φορές γεμάτος από παιδιά. Είναι δυνατόν να παίζουν τα παιδιά μας ανάμεσα σε δηλητήρια και κουφάρια δηλητηριασμένων ζώων; Είναι δυνατόν να ζούμε εμείς καθημερινά μέσα σε αυτή την κατάσταση; 

Καταγγέλουμε τον βάρβαρο και απολίτιστο άνθρωπο που πράττει έτσι για ανεκδιήγητη ανευθυνότητα απέναντι όχι μόνο στη φύση και τη ζωή, αλλά και τη ζωή των γειτόνων του που τους καταδικάζει να συλλέγουν καθημερινά νεκρά ζώα, τη ζωή των ίδιων των παιδιών και των εγγόνων του. Θεωρούμε πως άνθρωποι σαν αυτόν, που δε διστάζουν να τερματίσουν έτσι αβίαστα και απάνθρωπα τη ζωή ενός ζώου, είναι το ίδιο επικίνδυνοι για τους ανθρώπους. 

Καταγγέλουμε όλους τους γείτονες που σιωπούν, αδιαφορούν και προσπερνούν τα νεκρά ζώα θεωρώντας πώς κάποιοι άνθρωποι της γειτονιάς θα βγάλουν πάλι το φίδι από την τρύπα μαζεύοντας τα ασυμάζευτα. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για τις γειτονιές που ζούμε, όσοι δε γνωρίζουν και σιωπούν είναι συνυπεύθυνοι και άξιοι της μοίρας τους.

Δηλώνουμε ότι θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ακόμα και αν χρειαστεί να πληρώσουμε, είτε χρηματικά είτε με τον κόπο μας. Θέλουμε να ζούμε σε μια καθαρή, υγιή γειτονιά και αν είναι δυνατόν, χωρίς μουλωχτούς και κομπλεξικούς γείτονες. 

Κάποιοι αγανακτισμένοι κάτοικοι της Άνω Τζουμαγιάς

makpress.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki