Βράζουμε 200 ml γάλα μαζί με τη ζάχαρη σε κατσαρολίτσα σε χαμηλή
θερμοκρασία χωρίς να ανακατεύουμε. Σπάμε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια
μέσα στην κούπα όπου θα σερβίρουμε.
μέσα στην κούπα όπου θα σερβίρουμε.
Μόλις πάρει βράση το
γάλα, το ρίχνουμε στην κούπα και ανακατεύουμε καλά να λιώσει η
σοκολάτα. Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο γάλα και το χτυπάμε με το εξάρτημα του
φραπέ μέχρι να γίνει αφρόγαλα.
γάλα, το ρίχνουμε στην κούπα και ανακατεύουμε καλά να λιώσει η
σοκολάτα. Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο γάλα και το χτυπάμε με το εξάρτημα του
φραπέ μέχρι να γίνει αφρόγαλα.
Προσθέτουμε το χτυπημένο γάλα στην κούπα με τη σοκολάτα και προσθέτουμε τέλος τις κουταλιές του λικέρ.Υλικά
Υλικά:
2 κουταλιές της σούπας λικέρ μέντας
250 ml γάλα
50 γρ. σοκολάτα μαύρη
1 κουταλιές της σούπας ζάχαρη μαύρη
250 ml γάλα
50 γρ. σοκολάτα μαύρη
1 κουταλιές της σούπας ζάχαρη μαύρη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου