Κανείς δεν πίστευε ότι ο προπονητής ήταν κτήνος!!!


 Τυφλή εμπιστοσύνη από τους πάντες στον 47χρονο κατά συρροή σάτυρο του Ρεθύμνου
Ανατριχιαστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την φρικιαστική δραστηριότητα του 47χρονου προπονητή της νεανικής ομάδας μπάσκετ του Ρεθύμνου.
Ήδη οι δύο 13χρονοι που βρίσκονταν με τον προπονητή στο κρεβάτι τη στιγμή της εφόδου των αστυνομικών δέχονται τη συνδρομή ειδικών ψυχολόγων τόσο της Αστυνομίας όσο και του Νοσοκομείου Ρεθύμνου και αντιμετωπίζουν το πρόβλημα με ιδιαίτερη λεπτότητα και διακριτικότητα. Παράλληλα επιλήφθηκε της υπόθεσης και ιατροδικαστής αφενός για να εξετάσει τα παιδιά αφετέρου για να συγκεντρώσει κάθε πιθανό δείγμα γενετικού υλικού.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά την προκαταρκτική εξέτασή τους, τα παιδιά επρόκειτο να μεταφερθούν σε ειδικό χώρο, ο οποίος έχει προβλεφθεί για τη φιλοξενία τους και την υποστήριξή τους από ψυχολόγους. Με τον ίδιο μηχανισμό αναμένεται να αντιμετωπιστούν και οι υπόλοιπες περιπτώσεις των παιδιών που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν βρεθεί παγιδευμένα στην πρωτοφανή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και ηθικής αποσάθρωσης.
Σημειωτέον ότι οι γονείς των παιδιών είχαν εμπιστευτεί το 47χρονο ακόμη και να τα πηγαινοφέρνει στα σπίτια τους με το αυτοκίνητό του, ανυποψίαστοι για τη φρίκη που αυτά βίωναν στο διαμέρισμα του δράστη. Έτσι εξασφάλιζε το χρόνο που χρειαζόταν ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των παιδιών, να τα μετατρέψει σε υποχείριά του, να τα εμποτίσει με απίστευτες όσο και αρρωστημένες σκέψεις, δημιουργώντας τους απέχθεια για το γυναικείο φύλο.
Οι νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι όσα από τα παιδιά θύματά του πέρασαν στην κλειστή «εξωγηπεδική» πλέον ομάδα του προπονητή, είχαν την πεποίθηση ότι μόνο ανάμεσα στα μέλη της δικής τους «οργάνωσης» μπορούσαν να ανδρωθούν και να βρουν ικανοποίηση. Στην «ομάδα» αυτή λοιπόν ήταν καθημερινή πρακτική οι συνευρέσεις με κατάληξη την ομαδική αυτοϊκανοποίηση, είτε το στοματικό σεξ με εναλλασσόμενους ρόλους ανάμεσα στα παιδιά και τον 47χρονο. Από την ανάλυση της συμπεριφοράς του πάντως φαίνεται ότι απέφευγε τις διεισδύσεις με αποτέλεσμα να μην αφήνει… ίχνη που θα μπορούσαν να του δημιουργήσουν αποδεδειγμένα πρόβλημα.
Εν τω μεταξύ για την υπόθεση της παρακολούθησης, εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο, του προπονητή από τους αστυνομικούς, ήταν ενήμερος και ο εισαγγελέας Ρεθύμνου, ο οποίος παρακολουθούσε στενά κάθε κίνηση των διωκτικών Αρχών και από την πρώτη στιγμή είχε δώσει εντολή για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και του απορρήτου της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του 47χρονου.
Η Ομάδα Ειδικών Αποστολών, η οποία κρίθηκε απαραίτητο να αναλάβει τον ασφυκτικό κλοιό που στήθηκε σταδιακά γύρω από τον προπονητή, έγινε μάρτυρας απερίγραπτων σκηνών. Χρειάστηκε να επιστρατεύσουν ψυχραιμία που, σύμφωνα με αναφορές, ξεπερνά τα ανθρώπινα όρια, πριν βεβαιωθούν ότι είναι σε θέση να τον θέσουν οριστικά εκτός δράσης και να συμβάλουν ώστε αυτά τα παιδιά και οι οικογένειές τους – που είναι φυσικό να βρίσκονται σε απόγνωση – να τύχουν της απαραίτητης στήριξης και να βρουν τη δύναμη να συνεχίσουν τη ζωή τους μετά από αυτές τις συνταρακτικές αποκαλύψεις που μοιάζει αδύνατο αυτή τη στιγμή να πιστέψει κανείς. Δεν είναι τυχαίο όχι μόνο ότι ο προπονητής έχαιρε της απόλυτης εμπιστοσύνης των παραγόντων της ομάδας αλλά και των γονέων των παιδιών αφού είχε χαρακτηριστεί και ως «αναμορφωτής» του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης σε τοπικό επίπεδο.
Το σοκ πάντως που υφίσταται η τοπική κοινωνία γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο και οι φόβοι για εκδίκηση έχουν αναγκάσει την αστυνομία να θέσει σε εφαρμογή ειδικό σχέδιο περιφρούρησης του 47χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki