Θα συλλάβει κανείς τον Πέτρο Κωστόπουλο ;;;


Οι καταγγελίες που δεχόμαστε τις τελευταίες εβδομάδες είναι δεκάδες.Ο κ. Κωστόπουλος έχει αφήσει τους πάντες απλήρωτους και σύμφωνα με την νομοθεσία εαν δεν δώσει τουλάχιστον το δώρο των Χριστουγέννων σε ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους τότε πρέπει να πάει μέσα με αυτόφωρο! Την ίδια ώρα οι δουλειές του κ. Κωστόπουλου στη showbiz πολλαπλασιάζονται κερδίζοντας φήμη , πολύ χρήμα...

και δόξα. Παράλληλα όμως έχει αφήσει στο έλεος του Θεού εκατοντάδες οικογένειες αφού απο το καλοκαίρι έχει να πληρώσει τεχνικούς, δημοσιογράφους αλλά και σχεδόν όλους τους εργαζόμενους που έχει στα περιοδικά και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς που του ανήκουν.

Να σας θυμίσουμε οτι έχει αναλάβει στον ΑΝΤ1 την παρουσίαση του talk show «Βράδυ» κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ τις Κυριακές είναι κριτής στο show του σταθμού Dancing On Ice, όπου την παρουσίαση έχει αναλάβει η σύζυγός του!

Ωστόσο ενώ όλα δείχνουν να του πηγαίνουν καλά επαγγελματικά σε μια περίοδο μεγάλης κρίσης και ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει κάποιο οικονομικό πρόβλημα, έχει βρεί την ευκαιρία ο "μάγκας" κ. Κωστόπουλος να κονομάει απο όπου μπορεί!

Το όξυμωρο είναι οτι η τηλεόραση προβάλλει αυτούς τους "μάγκες" σαν πρότυπα στη κοινωνία και αυτό είναι που δεν μπορεί να αντέξει ο κόσμος.

Ας ελπίσουμε οτι τα ραδιόφωνα και τα περιοδικά του δεν θα ακολουθήσουν την μοίρα του Alter αφού χιλιάδες εργαζόμενοι θα βρεθούν χωρίς δουλειά.

tsekouratoi 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki