Υπνοβάτης πνίγηκε σε λίμνη


Το κουβάρι μια περίεργης υπόθεσης προσπαθεί να ξετυλίξει η αστυνομία στο South Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά τον θάνατο μια...55χρονης ο οποία φέρεται να πνίγηκε υπνοβατώντας.

Για την εξαφάνιση της γυναίκας είχε δηλωθεί στις αρχές από μια φίλη του θύματος, όταν βρήκε το κινητό της Charlene Ferrero πεσμένο στο γρασίδι και την πόρτα του διαμερίσματος της ξεκλείδωτη. Την προηγούμενη νύχτα ένας πολίτης είχε τηλεφωνήσει στις αρχές για να ενημερώσει ότι μια γυναίκα περιπλανιόταν στην περιοχή με το νυχτικό της.

Σύμφωνα με τη νεκροψία η 55χρονη έχασε την ζωή της από πνιγμό, ενώ οι φίλοι της θεωρούν ότι μπορεί να έφθασε στη λίμνη υπνοβατώντας, όπως είχε συμβεί λίγες ημέρες νωρίτερα. Η φίλη της άτυχης γυναίκας υποστήριξε ότι η Charlene Ferrero της χτύπησε την πόρτα δύο βράδια πριν και της μιλούσε ακατάληπτα.

Στη συνέχεια την πήρε και την γύρισε σπίτι, ενώ την επόμενη ημέρα η 55χρονη δεν θυμόταν το παραμικρό. Έρευνες γίνονται και στο αυτοκίνητο της γυναίκας, καθώς οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι το θύμα οδήγησε την νύχτα του δυστυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki