Συνεχίζονται τα σενάρια για Βιεϊρίνια

Συνεχίζονται τα σενάρια για Βιεϊρίνια
 
Δελεαστική πρόταση ετοιμάζει ο Ολυμπιακός προς τον ΠΑΟΚ για τον Βιεϊρίνια σύμφωνα με το «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» , ενώ και σήμερα η «ΓΑΤΑ» έχει βασικό θέμα τον Πορτογάλο με κεντρικό τίτλο: «Χοντρός τζόγος με Βιεϊρίνια».
 
 

Οι πληροφορίες του «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» εφημερίδας αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι», μετά την καλοκαιρινή πρόταση για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, επανέρχονται με νέα προσφορά, πιο ελκυστική.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ εκτός από το 1.5 εκατ. ευρώ που δίνουν στον Δικέφαλο για τον Πορτογάλο άσο (ποσό που μπορεί να φτάσει και τα 2.5 εκατ. ευρώ), προσφέρουν και ως έμψυχο αντάλλαγμα και έναν πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή τους, ο οποίος αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Το ρεπορτάζ αναφέρει:

«Από την πλευρά της πειραϊκής ΠΑΕ δεν επιβεβαίωναν τις πληροφορίες περί πρότασης στον ΠΑΟΚ για τον Βιεϊρίνια, ούτε βέβαια ότι δίνουν ως αντάλλαγμα ένα βασικό στέλεχος της ομάδας. Ωστόσο, παραδέχονται ότι ο Βιεϊρίνια είναι ένας από τους παίκτες που τους ενδιαφέρει και πως είναι από τα πρώτα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του Βαλβέρδε.

Όμως, όπως και στην περίπτωση του Σαλπιγγίδη, έτσι και με τον Βιεϊρίνια, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης δεν πρόκειται να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και να πιέσει καταστάσεις για να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή.

Αντίθετα, αν ο Θοδωρής Ζαγοράκης βάλει πωλητήριο στον Βιεϊρίνια για να ανασάνει οικονομικά η ΠΑΕ, τότε είναι σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να ντύσει τον Πορτογάλο στα «ερυθρόλευκα», αν και, κατά τα φαινόμενα, οι Θεσσαλονικείς θα προτιμήσουν να φύγει ο παίκτης στο εξωτερικό».


Η «ΓΑΤΑ» από την πλευρά της αναφέρει κάτω από το βασικό της τίτλο:  «Χοντρός τζόγος με Βιεϊρίνια» τα εξής:

«Η τακτική που θα ακολουθήσουν σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη, ο ρόλος των Κοντρέρας - Σαλπιγγίδη, η κρίσιμη εβδομάδα, η επιστροφή της Ουντινέζε και η νέα επαφή των Ιταλών»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki