Bild : "Εντυπωσιάζει ο Βιεϊρίνια"

Ο... κοντός έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση
 
Η ηλεκτρονική έκδοση της «Bild» έδωσε, ουσιαστικά, τη φανέλα του βασικού στον Αντελίνο Βιεϊρίνια στην ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ. Κι όλα αυτά βγαίνουν ως συμπέρασμα, μετά την προετοιμασία της Βόλφσμπουργκ στο Ντουμπάι.
 
 
«Δεν μπορούν όλοι οι παίκτες που αποκτήθηκαν να σταθούν στην αρχική ενδεκάδα στο παιχνίδι με την Κολωνία», τόνισε ο Μάγκατ, όμως η «Bild» προσθέτει ότι «ένας πιθανώς να μπορεί. Ο ακραίος, Αντρέ Βιεϊρίνια. Στην προετοιμασία, στο Ντουμπάι, ο Πορτογάλος, 1.73μ. ύψους, ο πιο κοντός από τις προσθήκες που έγιναν, έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση». Ακόμα σχολιάζεται ότι «η νέα Βόλφσμπουργκ έχει κάνει οχτώ μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου. Χωρίς αμφιβολίες είναι πολλές. Ωστόσο, είναι ικανές να την φέρουν πιο πάνω από τη 12η θέση (σ.σ.: τέσσερις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού) που βρίσκεται αυτή τη στιγμή;».

Μάλιστα, στη λεζάντα της φωτογραφίας του Πορτογάλου αναφέρουν οι Γερμανοί ότι «το νέο αστέρι της Βόλφσμπουργκ, ο Πορτογάλος Βιεϊρίνια, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στην Μπουντεσλίγκα».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki