Θεσσαλονίκη : Εξαπάτησαν ιδιοκτήτρια ενεχυροδανειστηρίου αλλάζοντας χρυσές λίρες με απλά νομίσματα


Ένα πουγκί με 245 χρυσές λίρες άλλαξαν δύο άτομα στη Θεσσαλονίκη με ένα άλλο πουγκί που περιείχε απλά νομίσματα, την ώρα που έκαναν...
συναλλαγή με την ιδιοκτήτρια ενός ενεχυροδανειστηρίου. Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το γραφείο Τύπου της ΓΑΔΘ, προχθές το απόγευμα συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας μετά από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, δύο Έλληνες, ηλικίας 46 και 51 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτης κατά συναυτουργία.

Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, έπειτα από προηγούμενη τηλεφωνική μεσολάβηση των δύο συλληφθέντων και ενός 26χρονου, ο οποίος αναζητείται, επικοινώνησε τηλεφωνικά ένα άλλο άγνωστο άτομο, το οποίο επίσης αναζητείται, με την 51χρονη ιδιοκτήτρια ενός ενεχυροδανειστηρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να προβούν σε ανταλλαγή τιμαλφών.

Το πρωί της επόμενης ημέρας εμφανίστηκαν στο ενεχυροδανειστήριο ο 46χρονος δράστης μαζί με το άτομο που επικοινώνησε με την 51χρονη και με άλλη συνεργό παρέδωσαν στην ιδιοκτήτρια του ενεχυροδανειστηρίου 245 χρυσές λίρες με αντάλλαγμα το χρηματικό ποσό των 79.000 ευρώ. Με τη μέθοδο της απασχόλησης η συνεργός αντικατέστησε το πουγκί με τις χρυσές λίρες, με άλλο πουγκί το οποίο περιείχε διάφορα κέρματα και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ αναζητούνται οι έτεροι τρεις συνεργοί.
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki