Καρφιά του Αυτιά προς Παπαδάκη και Μενεγάκη

Χυδαία επίθεση Αυτιά σε Παπαδάκη και Μενεγάκη: «το απόλυτο τίποτα»
Με… «καρφιά» επέστρεψε ο Γιώργος Αυτιάς, που μία ημέρα πριν κάνει πρεμιέρα στον «ΣΚΑΪ» επιτέθηκε έμμεσα πλην σαφέστατα στον Γιώργο Παπαδάκη και την Ελένη Μενεγάκη!
«Δέχτηκες ποτέ τον όρο «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» αν και πας πολύ καλά;», ρώτησε ο παρουσιαστής την Πόπη Τσαπανίδου που τον είχε καλέσει στην εκπομπή της. (Μην… στάζεις Αυτιά, δεν πάει και τόσο καλά…).
Μόνος του ρώτησε, μόνος του απάντησε: «όχι! Αυτοί που δέχονται τον όρο «βασιλιάς» είναι το απόλυτο τίποτα! Άνθρωποι της διπλανής πόρτας είμαστε»!
Ποιά είναι η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» το ξέρουμε καλά, όπως και την… αγάπη του Αυτιά για τον Παπαδάκη. Το «πολύ καλά» της Τσαπανίδου πού το είδε; Γιατί 15αράκια «τσιμπάει» συνήθως και οι «απέναντι» από 20 και βάλε!
Αλλά τι να κάνεις;
Όπως είπε και ο ίδιος, «τα νούμερα έρχονται και παρέρχονται»!
Kαι ου γαρ έρχεται μόνον, προσθέτουμε εμείς…
ΠΗΓΗ: star.gr 
Γιατί όμως άρχισε τα καραγκιοζιλίκια ο Αυτιάς; Γιατί το παλικάρι έχει πρεμιέρα το Σάββατο και θέλει να δημιουργήσει ίντριγκες.
Το Σάββατο, στις 6.45, θα μας πει την πρώτη του «καλημέρα» από τον ΣΚΑΪ.
«Η εκπομπή μας »Καλημέρα ΣΚΑΪ» θα έχει πολλές διαφορές σε σχέση με αυτά που γνώριζαν έως τώρα οι τηλεθεατές. Επιδίωξή μας να δέσουμε τη νέα τεχνολογία που έχει ο ΣΚΑΙ με την δημοσιογραφική τηλεοπτική πείρα. Η εκπομπή θα έχει σύνδεση με την Ελληνική Περιφέρεια και τις μεγάλες πόλεις…» δηλώνει ο δημοσιογράφος λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki