Και πρώην γιατρός του ΠΑΟΚ στους απατεώνες της Θεσσαλονίκης



Και ο πρώην γιατρός στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ, μια δεκαετία πριν, ο Πρίντζιος Βασίλειος του Νικολάου και της Ευανθίας, ιατρός ορθοπεδικός, είναι κατηγορούμενος για α) συγκρότηση, ένταξη σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη περισσοτέρων κακουργημάτων της εκβίασης, τοκογλυφίας και απάτης, β) εκβίαση, γ) τοκογλυφία κατ’ επάγγελμα, δ) αρπαγή κατά συναυτουργία, ε) νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ επάγγελμα, εντός πλαισίων εγκληματικής οργάνωσης. 

Το λαμόγιο αυτό, είχε δείξει δείγματα για το ποιόν του, την εποχή εκείνη. Για μας τους παλιότερους που δεν ξεχνάμε τις απειλές του τότε που εμπλεκόταν με το μπάσκετ του ΠΑΟΚ… 
Αντιγράφουμε από το zougla.gr 
 

Η απαγωγή και ο ιατρός
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν όμως τα στοιχεία που παρέσχε στην αστυνομία το θύμα για τον ρόλο του γνωστού ιατρού, Βασίλη Πρίντζιου, εκ των βασικών μελών της γ’ υποομάδας της εγκληματικής οργάνωσης. Ο συγκεκριμένος ιατρός δεν δίστασε να κάνει ακόμη και χρήση της ιδιότητάς του, προκειμένου να πάρει εξιτήριο ο Δημητρίου από νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν τραυματισμένος από χτυπήματα μπράβων, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε και στην ολιγόωρη «απαγωγή» του!
Όπως προκύπτει από την κατάθεση του μάρτυρα, στα τέλη του 2010 δανείστηκε 57.000 ευρώ από τον Πρίντζιο, τον οποίο γνώρισε μέσω του φερόμενου ως αρχηγού της γ’ υποομάδας, Γιώργου Πολυμέρη. Για τα 57.000 ευρώ σε χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων πλήρωσε ως τόκο το ποσό των 23.600 ευρώ στον Πρίντζιο και στον Πολυμέρη αντίστοιχα. Την τρίτη εβδομάδα έδωσε στον Πρίντζιο 17.000 ευρώ για το κεφάλαιο και 7.500 ευρώ για τόκους και σε μεταγενέστερο χρόνο 5.500 ευρώ ακόμα, ενώ είχε ήδη καταβάλει 12.000 ευρώ και σε άλλο μέλος της υποομάδας.
Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου 2011, ενώ νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», ο Πρίντζιος, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως γιατρός, υπέγραψε σαν συγγενής πρώτου βαθμού, προκειμένου να λάβει εξιτήριο την ίδια ημέρα. Αμέσως μετά, μαζί με τον Πολυμέρη και δύο άγνωστα άτομα τον επιβίβασαν σε ένα αυτοκίνητο και τον «απήγαγαν», με σκοπό -όπως λέει- να τον εξαναγκάσουν να τους καταβάλει τις καθυστερούμενες τοκογλυφικές οφειλές του. Τελικά κατάφερε να γλυτώσει τα… χειρότερα, χάρη σε τυχαίο έλεγχο που τους έγινε στον Νομό Σερρών. Το θύμα συνελήφθη, καθώς εναντίον του εκκρεμούσαν ορισμένες καταδικαστικές αποφάσεις, ενώ τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης αποχώρησαν ανενόχλητα καθώς δεν τα κατήγγειλε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki