Οι 10 πιο καυτοί νέοι αστέρες του Hollywood



Μια νέα φουρνιά νεαρών ηθοποιών ψήνεται στο Hollywood και όχι μόνο είναι νεαροί και ταλαντούχοι, αλλά επίσης πολύ στυλάτοι.

Τσέκαρε τους 10 καλύτερους και φρέσκαρε επιτέλους την λίστα με τους Clooney και Pitt.
Το τρόπο που ντύνονται οι παρακάτω ηθοποιοί θα βρείτε αδύνατο να αντιγράψετε καθώς είναι δείγματα που βγήκαν μία φορά. Είναι sample size, κάτω από 30, καλοί στους ρόλους τους και μοναδικοί στο στιλ τους.
1. Darren Criss
Οι πιο στυλάτοι ακολουθούν στη συνέχεια. Ο Darren Criss είναι ο γεννημένος νικητής στο στιλ και το αποδεικνύει σε κάθε του εμφάνιση με επιλογές που του κάνουν, του πάνε και δεν είναι ίδιες ποτέ.
2. Andrew Garfield
 
Ήδη ένας στιλάτος άντρας. Αν παρακολουθήσετε τα ρούχα του στο κόκκινο χαλί, μαύρο, μπλε, γκρι, όποιο, θα δείτε ότι δεν είναι τυχαία δεύτερος στη λίστα.
3. Ed Westwick
Αν μπορείτε σταματήστε να κοιτάτε εσείς. Το στιλ είναι λίγο από όλα, κλασικό, μοντέρνο, ροκ, αλλά χωρίς να το χάνει πουθενά και ταυτόχρονα φυσικό.
4. Robert Pattinson
Ένα πλάσμα που μπορεί να φαίνεται μυθικό και απόκοσμο είτε φοράει ένα κοστούμι Gucci, είτε μια κουκούλα φόρμας. Χωρίς καμιά προσπάθεια.
5. Kellan Lutz
Ναι, οι μύες είναι ακόμα ζωντανοί και επιθυμητοί! Πόσο μάλλον όταν ενημερώνονται από τις ακριβότερες πασαρέλες, αλλά και από τις καθημερινές μάρκες.
6. Shia LaBeouf
Εμπρός προς την ενηλικίωση Shia, είτε κουβαλάς μπύρες, είτε όχι, η αυτοπεποίθησή σου αδυνάτισε και απέκτησε το κανονικό σου size, αφήνοντας πίσω εκείνη της εφηβείας με τα υπερμεγέθη μπλουζάκια και παντελόνια.
7. Kid Cudi
Λίγοι τολμούν το προοδευτικό hip hop στιλ καλύτερα από τον Cudi. Η απάντηση είναι ότι βγήκε sample size.
8. Chace Crawford
Το μονοχρωματικό του ταιριάζει απόλυτα και τις άγριες πινελιές του μπορεί και τις βάζει, ας πούμε όπως εδώ, στην γραβάτα. Ναι.
9. Kingston Rossdale
Κοιτάξτε καλά αυτό το παιδί, γιατί όποτε κάνουμε ανάλογη λίστα τα επόμενα χρόνια θα βρίσκεται μέσα σε αυτή. Είτε έχε πάρει το στιλ από τον πατέρα του Gavin, είτε από την μητέρα του Gwen ή από το εκρηκτικό μοδάτο γονίδιο των δύο, ο μικρός Kingston έχει πάει ήδη Πανεπιστήμιο στο look κατευθείαν από τον παιδικό σταθμό.
10. Henry Hopper
Μπορεί η φιλμογραφία του να μην είναι μακρυμάνικη, αλλά ο γιος του αείμνηστου Dennis Hopper έχει κάνει ήδη όνομα στους χολιγουντιανούς κύκλους του πολλά υποσχόμενου fashion ηθοποιού.

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki