Τέλος τα σέξυ μαγιό στο γυναικείο beach volley???

Θάνατος στο μαγιό
Είναι κυριολεκτικά αυτό που λέμε «όλα τα είχε η Μαριορή ο φερετζές της έλειπε». Η Παγκόσμια ομοσπονδία κύρηξε πόλεμο στα μαγιό. Σύμφωνα, λοιπόν, με απόφαση της FIVB, προκειμένου να... σεβαστούν τα έθιμα, αλλά και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις όλων των χωρών του πλανήτη καταργούνται τα μαγιό και οι αθλήτριες θα μπορούν να φορούν σορτσάκια με μέγιστο μήκος τριών εκατοστών πάνω από το γόνατο και μπλουζάκια αμάνικα ή και με μανίκια...
Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι πρότινος οι αθλήτριες έπρεπε να φορούν μόνο μαγιό, είτε μπικίνι ή ολόσωμο που καθιερώθηκαν από την εποχή του Ρούμπεν Ακόστα.

Από τη «στροφή» της FIVB στο θέμα της... ενδυμασίας στο μπιτς βόλεϊ γίνονται αντιληπτά τρία πράγματα. Πρώτον ότι έρχονται εκλογές (τον Σεπτέμβριο) και πρέπει να «ικανοποιηθούν» οι αφρικανικές και ασιατικές χώρες όπου το μουσουλμανικό στοιχείο είναι έντονο. Δεύτερον ότι η FIVB θέλει να διαδώσει το μπιτς βόλεϊ στις «συντηρητικές» χώρες που έχουν στα χέρια τους πλούτο και μπορούν να κάνουν μεγάλες πολυδάπανες διοργανώσεις ειδικά τώρα που η κρίση μαστίζει την Ευρώπη. Τρίτον δείχνει τη συντηρητική τάση που υπάρχει για το άθλημα που χρόνο με χρόνο χάνει την αίγλη του και την πρωτοτυπία του τουλάχιστον στον τομέα της προβολής και του μάρκετινγκ.

volleynews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki