Οι καλλονές που επισκιάζουν τα αυτοκίνητα!



Δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από θεαματικά αυτοκίνητα και υπέρλαμπρες γυναικείες παρουσίες. Έτσι σκέφτονται και οι διοργανωτές διάφορων αυτοκινητιστικών εκδηλώσεων, οι οποίοι επιλέγουν χαμογελαστά και ευδιάθετα μοντέλα για να συντροφεύουν τα αυτοκίνητα. Αυτό ευχαριστεί από τι φαίνεται τους επισκέπτες, που σπεύδουν να φωτογραφηθούν με τις καλλονές. Πολλές φορές  μάλιστα ορισμένοι δε διαλέγουν τα αυτοκίνητα που θα δουν ανάλογα με την εταιρεία αλλά το κριτήριο τους είναι τα πανύψηλα μοντέλα, και πώς να μην είναι, αφού καταφέρνουν να συγκεντρώσουν όλα τα βλέμματα και τα φλας στο πρόσωπο τους κλέβοντας τη παράσταση.


Δεν είναι κάτι άλλο πέρα από ένα ακόμη διαφημιστικό τρικ, για να τραβήξουν κόσμο, που αρέσει σε όλους. Τώρα λοιπόν που άνοιξαν οι πόρτες του σαλονιού της Γενεύης τα αυτοκινητιστικά περιοδικά και site θα ασχοληθούν με τα μοντέλα αυτοκινήτων αλλά δεν θα παραλείψουν να αναφερθούν και στα πραγματικά μοντέλα.

 Σαλόνι Γενεύης
Εκτός όμως από τις διάφορες παρουσιάσεις και σαλόνια, αιθέριες υπάρξεις συμπρωταγωνιστούν και στη F1 (αλλά και σε άλλους αγώνες), όπως διαπιστώσαμε και εδώ συνηθίζουν να ανοίγουν τους αγώνες με εκθαμβωτικές παρουσίες, διάσημα μοντέλα και τηλεπερσόνες, με σιγουριά θα λέγαμε πως η εκκίνηση είναι πλήρως φορτισμένη από τον ενθουσιασμό των θεατών που περιμένουν να δουν τόσο τις επιδώσεις των αγωνιζόμενων όσο και τα μοντέλα. 

            Σαλόνι Φρανκφούρτης
Η συγκεκριμένη κίνηση έχει μεγάλη επιτυχία οπότε σίγουρα θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμα, άλλωστε οι όμορφες παρουσίες χαροποιούν τον κόσμο γιατί να τις στερηθούμε..; 


Της Μαρίας Θεοφράστου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki