Ο Απρίλης του Βιεϊρίνια και το λιμάνι φλέγεται!



Ο Βιεϊρίνια αρέσει στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Μάγκατ είναι αυτός που θα ανάψει πράσινο φως στο deal. Το gazzetta.gr δίνει τα δεδομένα για το μπαμ του καλοκαιριού!
 
Ο Βιεϊρίνια αρέσει πολύ, ο Μάγκατ είναι στον... κόσμο του και το ότι ο Πορτογάλος έχει μόλις λίγους μήνες στην ομάδα δεν τον απασχολεί και πολύ. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ψηλά στη λίστα των ερυθρόλευκων, ωστόσο κίνηση για την απόκτησή του θα γίνει μόνο όταν κριθεί πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις για το deal. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θέλει να μείνει στην Μπουντεσλίγκα και οι Γερμανοί τονίζουν πως ο Απρίλης θα είναι το «κλειδί» για το μέλλον του στη Βόλφσμπουργκ. Το gazzetta.gr ρώτησε και αναλύει τι θα κρατήσει και τι όχι τον Πορτογάλο στους Λύκους.

Mήνας - κλειδί!
Ούτε στις πιο απαισιόδοξες σκέψεις του δεν φανταζόταν ο Βιεϊρίνια πως μέχρι τα τέλη του Μαρτίου δεν θα έχει συμπληρώσει 50 λεπτά συμμετοχής. Κάτι τα... παραπανίσια κιλά, που όμως χάθηκαν γρήγορα, κάτι οι ενοχλήσεις σε γόνατο και προσαγωγούς στάθηκαν μεγάλα εμπόδια στον δρόμο για την καθιέρωση, με τους Γερμανούς να μιλούν ήδη για το deal που δεν έπιασε. Αλλάζει όμως η κατάσταση; Ο Απρίλιος θα δείξει αν ο παίκτης καταφέρει να στεριώσει στη Βόλφσμπουργκ ή... γυρίσει πίσω!
Ο Μάγκατ θα του δώσει χρόνο συμμετοχής, αυτό άλλωστε τονίζουν και οι Γερμανοί, οι «Λύκοι» έχουν κάνει πολύ καλό β' γύρο, είναι στη μάχη για την έξοδο του Europa League και ο τεχνικός της ομάδας περιμένει να δει κάτι θετικό. Οι ευκαιρίες πάντως δεν θα είναι πολλές, μιας και ο ίδιος θέλει το 100% από τους παίκτες, αφού υπάρχουν αγώνες κομβικής σημασίας. Αν τα καταφέρει ο Βιερϊρίνια, τότε θα ξαναμπεί στη λίστα βασικών του Μάγκατ, δηλαδή όπως στο... πρώτο ματς.

Τα κολλήματα του Μάγκατ
«Ποτέ δεν ξέρεις τι σκέφτεται και τι ετοιμάζει ο Μάγκατ. Είναι πολύ περίεργος...» ήταν το σχόλιο ανθρώπου κοντά στην Βόλφσμπουργκ και απεικονίζει το κλίμα στο οποίο ζει καθημερινά ο Πορτογάλος. Ο Μάγκατ είναι ο πιο ιδιόρρυθμος προπονητής και δεν δίνει τόσο εύκολα τις ευκαιρίες. Στο παρελθόν δεν δίστασε να... διώξει παίκτες, λίγους μήνες μετά την μεταγραφή τους, έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης και όπως έχει μεταφέρει δεν θα διστάσει να το κάνει και στο τέλος του καλοκαιριού.
Πολλές φορές τα έχει βάλει με τους παίκτες του, κανείς δεν ξεχνά τη συμπεριφορά του απέναντι στον Σαλιχάμιτζιτς, Κυριάκο, Πόλακ, Χέλμες και Μάντζουκιτς, ενώ και στον Βιεϊρίνια δεν έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο.
Βέβαια, η Βόλφσμπουργκ έδωσε για την μεταγραφή ένα ποσό κοντά στα 4.5 εκατ. ευρώ, ωστόσο αν ο Μάγκατ κρίνει πως δεν του κάνει, τότε είναι πιθανό στα τέλη Απρίλη ο Πορτογάλος να μπει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, με την τιμή πάντως να έχει... πέσει μέσα σε λίγους μήνες.

Καλύτερη η Ελλάδα
Η ψυχολογία του Βιερϊρίνια δεν είναι η καλύτερη και μέσα σε λίγους μήνες, ο Πορτογάλος δεν δείχνει ενθουσιασμένος με το νέο βήμα στην καριέρα του. Εξάλλου, και οι συνθήκες που βρήκε στο Βόλφσμπουργκ δεν είναι αυτές που περίμενε και αρκετοί τονίζουν πως έχει νοσταλγήσει την Ελλάδα. Μάλιστα, σε ενδεχόμενη κρούση από τον Ολυμπιακό θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφασή του η ζωή στην χώρα μας, την οποία και λατρεύει...
Η επιθυμία του Βαλβέρδε
Μπορεί ο επίσημος σχεδιασμός για τη νέα σεζόν να αρχίζει στα τέλη Απριλίου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει ήδη καταρτιστεί η λίστα με παίκτες που ενδιαφέρουν. Σε αυτή είναι ο Πορτογάλος, μιας και τον ποδοσφαιριστή τον θέλει τόσο η διοίκηση όσο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε και σίγουρα αν μείνει θα πιέσει για την απόκτησή του. Όπως προαναφέραμε, ο Ολυμπιακός δεν θα κινηθεί για την απόκτησή του αν δεν βρει πρόσφορο έδαφος, ο Πορτογάλος αρέσει, ωστόσο βασική προϋπόθεση είναι να μην αρέσει και τόσο σε Μάγκατ και Βόλφσμπουργκ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki