5 στους 100 «πελάτες» των ιερόδουλων με Aids μολύνθηκαν με τον ιό!!!!



- Δεκαπλασιάστηκαν οι εξετάσεις για AIDS στον ιδιωτικό τομέα
- Πάνω από 6.000 τηλεφωνήματα τρόμου στο ΚΕΕΛΠΝΟ από άνδρες που έκαναν σεξ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
- Το 90% από αυτούς είναι έλληνες!

Την αποκάλυψη ότι ήδη μολύνθηκαν οι πρώτοι «πελάτες» των ιερόδουλων έκανε ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος όπως είπε εκτελεί χρέη υπηρεσιακού υπουργού Υγείας. Και να σκεφτεί κανείς ότι από το ΚΕΕΛΠΝΟ εξετάσθηκαν μόλις 100 και οι υπόλοιποι πελάτες σπεύδουν στον ιδιωτικό τομέα.


Πάντως στο ΚΕΕΛΠΝΟ 6000 άτομα έχουν τηλεφωνήσει και ζητούν βοήθεια καθώς έχουν έρθει σε επαφή με τις εκδιδόμενες χωρίς προφύλαξη. Το 85% με 90% των ανδρών αυτών είναι Έλληνες.
Δεν είναι τυχαίο ότι στον ιδιωτικό τομέα δεκαπλασιάστηκαν οι εξετάσεις για το Aids τις τελευταίες ημέρες, όπως σημείωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, γεγονός που αποδεικνύει ότι αμέτρητοι άνδρες έκαναν σεξ με εκδιδόμενες χωρίς προφύλαξη. 

Μέχρι στιγμής τα κρούσματα στις εκδιδόμενες γυναίκες που εντοπίσθηκαν τις τελευταίες ημέρες φθάνουν τα 29 καθώς μόλις χθες βρέθηκαν άλλες 5 μολυσμένες. Από αυτές οι 28 εκδίδονταν στο δρόμο και μία Ρωσίδα σε οίκο ανοχής. 

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι τα τελευταία 24ωρα αποσύρθηκαν από τις παράνομες πιάτσες του έρωτα οι Ελληνίδες και οι ξένες ιερόδουλες και πλέον στο δρόμο βρίσκονται μόνο οι χρήστριες. 
Ο Ανδρέας Λοβέρδος επανέλαβε ότι θα πρέπει να τιμωρούνται και οι «πελάτες» των εκδιδόμενων γυναικών όταν κάνουν σεξ χωρίς προφύλαξη μαζί τους.

iatropedia

1 σχόλιο:

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki