Ξεσπάει η οικογένεια Δούρου για τον θάνατο του 15χρονου Πάνου

 Ξεσπάει η οικογένεια Δούρου για τον θάνατο του 15χρονου Πάνου


Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η οικογένεια του 15χρονου Πάνου Τζαβάρα, εγγονού του γνωστού επιχειρηματία, που όπως σας είχαμε πει, «έφυγε» από την ζωή μετά από τροχαίο.
Ο μικρός επέστρεφε στο σπίτι με το ποδήλατο του, μαζί με τον αδερφό του, όταν τον χτύπησε ένα μαύρο τζιπ.
Μετά τον θάνατο του μικρού η οικογένεια, κυρίως ο παππούς, είχαν εκφράσει δημόσια την θλίψη τους για την αδιαφορία της «κυρίας με το τζιπ».
Όπως έγινε γνωστό, η κυρία αυτή είναι… η σύζυγος του νυν υφυπουργού Οικονομικών, Γ. Μαυραγάνη!
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, η οικογένεια Δούρου «πάγωσε» στο άκουσμα της υφυπουργοποίησης του γνωστού δικηγόρου και οικονομολόγου, κ. Γ. Μαυραγάνη.
Η θεία του Πάνου, Μαρία Δούρου, έγραψε στο facebook: «Πόσο ακόμα? ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ! Η κυρία με το μαύρο τζιπ που σκότωσε το παιδί μας είναι η σύζυγος του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη! Ας γινόταν και πρωθυπουργός ο άνθρωπος, αλλά ούτε μισό ψήγμα ανθρωπιάς; Ούτε μία κουβέντα συμπαράστασης ή παρηγοριάς σε αυτούς τούς γονείς που την ίδια ώρα που εκείνος και η οικογένειά του πανηγύριζαν για την νίκη τους; Ούτε ένα πλησίασμα ανθρωπιάς ενώ εκείνοι έκαναν το 40 ήμερο μνημόσυνο του αγγέλου τους; Τώρα καταλαβαίνουμε πολλά που δεν κόλλαγαν πριν….. εκεί καταντήσαμε; Πόσο ακόμα πόνος;».
Παράλληλα, ο Γιάννης Τζαβάρας, θείος του Πάνου και αδελφός του πατέρα του, σχολιάζει επίσης στο facebook: «Η οικογένεια δείχνει συγκλονισμένη και από ένα ακόμη στοιχείο! Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Σύρου, την ημέρα που ο Πάνος έφευγε από τη ζωή, ο νυν υφυπουργός Οικονομικών και η σύζυγός του έκαναν διακοπές στο νησί, αφού εκεί διατηρούν εξοχικό! Αναμφισβήτητα οι πάντες έχουν δικαίωμα στις διακοπές. Όμως η οικογένεια δηλώνει πως κανείς από την οικογένεια Μαυραγάνη δεν συμπαραστάθηκε…».
Την ίδια ώρα, προκύπτουν ερωτήματα για την στάση της Τροχαίας, την οποία η οικογένεια χαρακτηρίζει «ύποπτη», καθώς:
-τρεις μέρες μετά το ατύχημα επιτράπηκε στην κυρία με το τζιπ να το πάει για επισκευή, ενώ στην οικογένεια του θύματος δεν επέτρεψαν να πάρει το ποδήλατο του
-απαγόρευσαν στην οικογένεια Δούρου – Τζαβάρα να προχωρήσουν στον ορισμό δικού τους εμπειρογνώμονα (Τεχνικού Συμβούλου) επικαλούμενοι απαγόρευση που προκύπτει από νόμο που δεν υπάρχει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενώ ο πραγματογνώμονας που ορίστηκε ήταν εξωτερικός συνεργάτης της ασφαλιστικής εταιρίας της κ. Μαυραγάνη.
Η απάντηση βέβαια θα δοθεί στα δικαστήρια, όπου, όπως φαίνεται θα οδηγηθούν οι δύο οικογένειες.
 Ξεσπάει η οικογένεια Δούρου για τον θάνατο του 15χρονου Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki