Νέο κρούσμα ντόπινγκ στον ελληνικό στίβο!


Νέο κρούσμα ντόπινγκ στον ελληνικό στίβο!


Μια νέα υπόθεση χρήσης απαγορευμένων ουσιών, παραμονές μάλιστα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, έρχεται να ταράξει τον ελληνικό στίβο.
Σύμφωνα με τη νέα υπόθεση, αυτή αφορά άνδρα, στο πρώτο δείγμα του οποίου βρέθηκε να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Στην περίπτωση του συγκεκριμένου αθλητή ο έλεγχος έγινε για λογαριασμό της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί στους αθλητές και αθλήτριες όλων των σπορ που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Κάτι που σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος αθλητής είχε εξασφαλίσει το όριο πρόκρισης στο αγώνισμά του.
Αυτή η υπόθεση έρχεται λίγες ημέρες μετά το κρούσμα με τον Τηλέμαχο Ρούτα, ο οποίος σε έλεγχο στη διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος είχε βρεθεί να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Η μοναδική διαφοροποίηση στις δύο περιπτώσεις είναι ότι στην περίπτωση του Τηλέμαχου Ρούτα ο ΣΕΓΑΣ γνωστοποίησε άμεσα με ανακοίνωσή του το «θετικό» α’ δείγμα, κάτι που δεν πρόκειται να κάνει τώρα, καθώς θα περιμένει, όπως είθισται και την εξέταση του β’ δείγματος, ανεξάρτητα εάν οι πιθανότητες να βγει αρνητικό είναι απειροελάχιστες.
Τότε θα ανακοινώσει το όνομα, αλλά και την ουσία που βρέθηκε.
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki