Μας την πέφτουν οι Τούρκοι



Τις τρελές... σπάταλες νύχτες της υψηλής κοινωνίας στη Μύκονο καυτηριάζει δημοσίευμα στον τούρκικο Τύπο, ο οποίος ασκεί κριτική για τους Έλληνες που δεν τους αγγίζει η κρίση.

Συγκεκριμένα η τουρκική εφημερίδα Milliyet συνδέει την οικονομική κρίση της Ελλάδας με τους ανθρώπους εκείνους που δείχνουν ότι η κρίση δεν τους αφορά. Mε τον τίτλο « Πόλεμος αστακών στην Μύκονο» δημοσιεύει ανταπόκριση από την Αθήνα η οποία γράφει ότι στην Ελλάδα που βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, συζητούνται οι τρελές νύχτες της υψηλής κοινωνίας στην Μύκονο.

Όπως διαβάζουμε στο protothema.gr, το καυστικό ρεπορτάζ βασίστηκε σε δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, που την περασμένη Κυριακή είχε ρεπορτάζ και φωτογραφίες από τα κοσμικά πάρτυ στη Μύκονο, όπου οι θαμώνες πέταγαν αστακούς ο ένας στον άλλο και λούζονταν με τρίλιτρες βότκες. Το ρεπορτάζ της τούρκικης εφημερίδας είναι αρκετά επιθετικό και ο συντάκτης αναρωτιέται που μπορούν οι Έλληνες να βρίσκουν τόσες χιλιάδες ευρώ για να ξοδέψουν σε μια μόνο νύχτα.

Σύμφωνα με όσα έγραψε το Πρώτο Θέμα την περασμένη Κυριακή, το πρώτο επεισοδιακό event ήταν στο γνωστό μπαρ εστιατόριο Nammos σε πάρτι που είχαν διοργανώσει ο Αλκης και η Μαρία Βατοπούλου με dj τον Βασίλη Τσιλιχρήστο.

Αρχικά το κέφι και η σαμπάνια έφεραν καπνογόνα και χορούς πάνω στη μπάρα αλλά στη συνέχεια η κατάσταση ξέφυγε πλήρως. Ειδικά όταν κάποιος από τους θαμώνες πέταξε τον πρώτο αστακό στους συγκεντρωμένους. Ακολούθησε πραγματική επιδρομή στα ψυγεία του μαγαζιού και αστακοπόλεμος. Ανάμεσα εκατοντάδες στους παρευρισκόμενους ξεχώρισαν ο επιχειρηματίας Τζώρτζης Κουτσολιούτσος της Folli Follie, η Ελίνα Αναγνωστοπούλου, η Χριστίνα Παπαέλληνα, ο Γιάννης Λάτσιος και η Κατερίνα Γκαγκάκη. Αυτή ήταν μόνον η προθέρμανση πάντως. Το κυρίως event πραγματοποιήθηκε το επόμενο βράδυ στο Καλό Λιβάδι όπου ο Σάκης Ρουβάς έδινε μία και μοναδική συναυλία, με συνολικό κόστος ή αμοιβή -ανάλογα με τις φήμες- που θα έφτανε στα 70.000 ευρώ. Προφανώς μια τόσο μεγάλη «επένδυση» από την πλευρά των διοργανωτών ανέβασε αντίστοιχα και τις τιμές. Ο πρώτος καναπές... πίστα κόστιζε 4.000 ευρώ. Πρώτος και καλύτερος στο Solymar ήταν ο Φίλιππος Βαρβέρης, γιος του γνωστού κοσμικού ιδιοκτήτη της εταιρείας Moda Bagno, Νίκου Βαρβέρη. Το ίδιο πρώτος και.... καλύτερος ήταν και ο συνολικός του λογαριασμός. Συνολικά εκείνη τη βραδιά κλείστηκαν περίπου 500 τραπέζια μόνο για φαγητό.

Οπως λένε αυτοί που γνωρίζουν δεν έλειψε κανείς από την κοσμική Αθήνα. Ανάμεσα τους, και πάλι η οικογένεια Κουτσολιούτσου, ο Θωμάς Λιακουνάκος με τη σύζυγό του Νατάσα, ο Τίτος και η Βάλια Βασιλοπούλου (πρώην φαρμακοβιομήχανοι), οι οικογένειες των επιχειρηματιών Ξυλά, Αντωνάκου και Πετράκη, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Kiku Γιώργος Ανδρούτσος με τη Σίσσυ Φειδά, ο επιχειρηματίας Μπιλ Σαραντάρης, η Σοφία Καρβέλα με τον Θανάση Πανουργιά, η Εύα Καϊλή και πολλοί άλλοι μεταξύ των οποίων η Ευγενία Νιάρχου και ο Χρήστος Οικονόμου, γιος του εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου.

Αργά το βράδυ, άρχισε ο πόλεμος με τις τρίλιτρες βότκες Grey Goose με τις οποίες πολλοί θαμώνες μπουγέλωναν ο ένας τον άλλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki