Παππούς κατηγορείται για ασέλγεια στην εγγονή του!

 Παππούς κατηγορείται για ασέλγεια στην εγγονή του!

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκάλεσε μηνυτήρια αναφορά των γονέων ενός 6χρονου κοριτσιού για εξακολουθητική αποπλάνησή του από τον παππού του, πατέρα της μητέρας του!
Όπως γράφει η «Δημοκρατική» της Ρόδου το ζευγάρι παντρεύθηκε το 1999 και έχει αποκτήσει τρία παιδιά, δύο αγόρια και ένα κορίτσι.
Ο φερόμενος ως δράστης είναι πατέρας της μητέρας των παιδιών. Επειδή η συζυγική οικία τους βρίσκεται σε εξαιρετικά απομακρυσμένο σημείο, εκτός του οικισμού της περιοχής που διαμένουν και τα ανήλικα τέκνα τους, δεν είχαν παρέα, δεδομένου ότι τα πλησιέστερα σπίτια απέχουν αρκετά, ο ένας γιος τους, τους ζήτησε κατά την καλοκαιρινή περίοδο που τα σχολεία ήταν κλειστά, κάποιες φορές την εβδομάδα, να διανυκτερεύουν στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς τους, το οποίο βρισκόταν σε κεντρικό σημείο του χωριού και γειτνίαζε με παιδική χαρά ούτως ώστε να μπορούν να παίζουν και να συναναστρέφονται με φίλους τους μέχρι αργά.
Έτσι τα τέκνα τους δύο φορές την εβδομάδα περίπου, διανυκτέρευαν στο σπίτι των παππούδων τους, χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στην μεταξύ τους σχέση, έχοντας την εντύπωση ότι τα περιβάλλουν με αγάπη και σεβασμό, όπως αρμόζει σε μία τέτοια σχέση μεταξύ παππούδων και εγγονών.
Την 29η Ιουλίου 2012, όταν η μητέρα των παιδιών σε μία συνηθισμένη πρακτική παροχής συμβουλών προς τα τέκνα της, τους είπε πως δεν θα πρέπει να επιτρέπουν σε κανέναν να τους αγγίζει τα γεννητικά τους όργανα, ούτε να απομακρύνονται μαζί με τρίτους για να κάνουν την ανάγκη τους, ο ένας γιος της αντέδρασε και είπε πως αυτό δεν είναι κακό, γιατί πολλές φορές κατά τις ημέρες που διανυκτερεύουν στο σπίτι των παππούδων, όταν η γιαγιά πέσει για ύπνο, ο παππούς, πάει στην τουαλέτα με την αδελφή του και παραμένει εκεί για αρκετή ώρα.
Οι γονείς προσέγγισαν με διακριτικότητα την θυγατέρα τους και την ρώτησαν σχετικά. Το ανήλικο κορίτσι τους περιέγραψε ότι όταν διανυκτερεύουν στο σπίτι των παππούδων, ο παππούς της την υποχρεώνει να πηγαίνει στην τουαλέτα μαζί του και να τον παρακολουθεί ενώ αυτός αυνανίζεται.
Φέρεται να τους είπε ακόμη ότι ο παππούς της ζήτησε να μην το πει σε κανέναν γιατί αν το έλεγε η γιαγιά θα φώναζε.
Μετά τα παραπάνω, ζήτησαν την παροχή συνδρομής από την τηλεφωνική γραμμή «το χαμόγελο του παιδιού» και τους συνεστήθη να προσφύγουν στην εισαγγελική αρχή, πράγμα που έπραξαν το πρωί της επομένης ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki