Στο… ακουστικό ο Κουίνσι!


Στο… ακουστικό ο Κουίνσι!

Ο Γκανέζος εξτρέμ έχει αλλάξει στάση το τελευταίο διάστημα, σχεδόν… παρακαλάει να επιστρέψει και όλα εξαρτώνται από το «τριφύλλι».
Η ζωή κύκλους κάνει. Και αυτό το έχει βιώσει τον τελευταίο μήνα στον απόλυτο βαθμό ο Κουίνσι. Όταν ο Παναθηναϊκός… καιγόταν για την απόκτηση του, εκείνος και ο εκπρόσωπος του έκαναν ότι μπορούσαν για να βάλουν εμπόδια στην ολοκλήρωση της μεταγραφής και να αυξήσουν το ετήσιο κασέ του. Κάνοντας διάφορα «παιχνίδια» έφτασαν τους «πράσινους» στο σημείο να γίνουν έξαλλοι με τους χειρισμούς που ακολουθούσε η πλευρά του διεθνή εξτρέμ και να βάλουν… πάγο στις συζητήσεις.
Τις τελευταίες ημέρες, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκπρόσωπος του Κουίνσι, Λίαμ Κάλενταρ, έχει «ενοχλήσει» αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα την «πράσινη» ΠΑΕ, με στόχο να ξανακολλήσει το γυαλί και να γίνει τελικά η μεταγραφή του από την Αλ Σαντ. Η φόρμουλα με τους Άραβες έχει βρεθεί και το μεγαλύτερο πρόβλημα στην όλη ιστορία ήταν η σχεδόν καθημερινή αλλαγή στάσης του Γκανέζου.
Πλέον, ο Κουίνσι έχει έρθει στη θέση που ήταν ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» μετά την συμπεριφορά του Κάλενταρ ξανακοιτούν την περίπτωση του πιο «ζεστά» αλλά η τελική απόφαση ανήκει στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος τον πιστεύει τρελά όπως ο ίδιος έχει δηλώσει αλλά η σχετική πληρότητα που υπάρχει στην συγκεκριμένη γραμμή(Λάζαρος, Μαυρίας, Μπαρμπαρούσης, Σισοκό, Ζέκα) ίσως να τον κάνει να προτιμήσει την έλευση ενός επιτελικού μέσου που θα κάνει την διαφορά.
Το τι ακριβώς θα γίνει θα φανεί τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα μετά τον επαναληπτικό με την Μάδεργουελ στο ΟΑΚΑ, όταν και θα «κλειδώσει» και τυπικά η πρόκριση και τα εκατομμύρια.
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki