Karl Lagerfeld: Είναι καλύτερα η Pippa να δείχνει μόνο το πίσω μέρος της


Ο σχεδιαστής Karl Lagerfeld φημίζεται κυρίως για δύο πράγματα...

Για τον οίκο Chanel που δημιούργησε από το μηδέν και έφτασε στο απόγειο, αλλά και την αφοπλιστική ειλικρίνειά του. Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο των σχολίων του βρέθηκε η Pippa και τα περίφημα οπίσθιά της.

Ο γνωστός μετρ της μόδας, μιλώντας για την Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κate Middleton, αλλά και την αδελφή της, Pippa, δεν έκρυψε ποια είναι η βασιλική αδυναμία του. 'Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη Vogue, είναι τρελός θαυμαστής της Kate, όχι όμως και της αδερφής της. 

"Είναι καλύτερα η Philippa να δείχνει μόνο το πίσω μέρος της, γιατί το πρόσωπό της δεν μου αρέσει καθόλου", είπε και το δηλητήριο έσταξε αργά και βασανιστικά από το στόμα του... 


Ο 78χρονος Karl Lagerfeld δεν δίστασε μάλιστα να κάνει και σύγκριση ανάμεσα στις δύο αδερφές λέγοντας πως "η Catherine έχει άψογη σιλουέτα και ό,τι φορέσει το σώμα της το υποστηρίζει. Μου αρέσει αυτό το είδος της γυναίκας με τη ρομαντική ομορφιά". 

 

Λίγο πριν ολοκληρώσει τη συνέντευξή του ο γνωστός σχεδιαστής μόδας δεν παρέλειψε να κάνει και μια μικρή αναφορά στη γυναίκα που έφερε τα πάνω κάτω στη Μεγάλη Βρετανία κι αυτή δεν είναι άλλη από τη Victoria Beckham. "Είναι άψογη, από όποια πλευρά κι αν την κοιτάξεις. Είναι τέλεια, μου αρέσει πολύ. Διατηρεί ένα απίστευτο κορμί παρόλο που έχει τέσσερα παιδιά. Είναι πολύ πειθαρχημένη. Δεν θα μπορούσαν να τα καταφέρουν πολλές". 

 

vogue.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki