Τρελό μωρό το αμόρε του Φελπς! (Photos)

 Το «χρυσό» κορίτσι του Ολυμπιονίκη

Μπορεί να έχει σπάσει τα κοντέρ και να κολυμπά γρηγορότερα και από δελφίνι, να έχει κατακτήσει τα περισσότερα Ολυμπιακά μετάλλια από οποιονδήποτε αθλητή, να είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους αθλητές όλων των εποχών, αλλά φαίνεται πως ο Michael Phelps νοιάζεται μόνο να κερδίσει το «χρυσό» στον έρωτα. Τους τελευταίους μήνες ο 27χρονος Ολυμπιονίκης κολυμβητής γνώρισε το μοντέλο Megan Rossee και μοιάζει να έχει βρει το ταίρι του.
 Το «χρυσό» κορίτσι του Ολυμπιονίκη
Ήρεμα και όμορφα απολαμβάνει τον έρωτά του παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του. Λέγεται μάλιστα πως από την πρώτη στιγμή η Megan βρέθηκε στο πλευρό του, στις προπονήσεις και στα προκριματικά των Αγώνων, στηρίζοντας την προσπάθειά του. Κι αν και ο ίδιος τηρεί σιγήν ιχθύος για την προσωπική του ζωή, εκείνη σκέφτηκε να δώσει λίγο μεγαλύτερη διασημότητα τελευταία, αναρτώντας προσωπικές τους φωτογραφίες στο Instagram.
 Το «χρυσό» κορίτσι του Ολυμπιονίκη
Αν και επί πέντε μήνες που κρατά η σχέση τους υπήρξαν και οι δύο μυστικοπαθείς, τον τελευταίο μήνα η Megan αναρτά όλο και περισσότερα στιγμιότυπα από τη ζωή τους σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, καθώς φαίνεται πως η σχέση τους γίνεται όλο και πιο σοβαρή.
 Το «χρυσό» κορίτσι του Ολυμπιονίκη
Η ξανθιά καλλονή με ύψος 1.79 περιγράφει τον εαυτό της στη σελίδα του πρακτορείου της ως «ευπροσάρμοστη και συζητήσιμη για κάθε είδος φωτογράφησης, αρκεί να μην περιλαμβάνει γυμνό. Λατρεύω τη δουλειά μου και ελπίζω να γίνω γνωστή τόσο ως μοντέλο όσο και ως καλλιτέχνιδα». Ωστόσο, θέλοντας να στηρίξει τον σύντροφο της, εγκατέλειψε τη δική της καριέρα και δίνει το «παρών» σε κάθε προπόνηση ή αγώνα του Michael.
 Το «χρυσό» κορίτσι του Ολυμπιονίκη
Όπως η ίδια παραδέχεται «αυτό το καλοκαίρι αποδείχθηκε πολυάσχολο για εμένα γι’ αυτό δεν δέχομαι πλέον προτάσεις για μόντελινγκ εκτός κι αν παρέχονται μεϊκάπ και ρούχα ή αν το πρότζεκτ περιλαμβάνει κάτι εξαιρετικό που λείπει από το πορτφόλιό μου». Ο Michael Phelps λένε έχει ξετρελαθεί μαζί της και βλέπει τη σχέση τους να σοβαρεύει τάχιστα.
 Το «χρυσό» κορίτσι του Ολυμπιονίκη
Ωστόσο, η Megan δεν βιάζεται και τόσο για το επόμενο βήμα αν και δεν διστάζει να δείχνει τα συναισθήματά της. Πριν από λίγες ημέρες ανήρτησε φωτογραφία της να σπρώχνει ένα καροτσάκι μωρού με τη λεζάντα «Χαχα, Ίιισως σε 5-10 χρόνια».
 Το «χρυσό» κορίτσι του Ολυμπιονίκη
ΠΗΓΗ: NEW YORK DAILY NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki