Δείτε σε ποια χώρα ζουν οι γυναίκες με το μεγαλύτερο στήθος...!!!


Tο γυναικείο στήθος ήταν, είναι και θα είναι, το σημείο που συγκεντρώνει τα περισσότερα ανδρικά βλέμματα. Ξυπνάει πόθους και πάθη και είναι γενικά παραδεκτό, ότι ένα όμορφο στήθος ξεσηκώνει τους άνδρες. Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί ποια χώρα έχει τις γυναίκες με τα μεγαλύτερα στήθη;...


Πολλοί (οι περισσότεροι) άνδρες λατρεύουν τα μεγάλα γυναικεία στήθη, κάποιοι προτιμούν τα φυσιολογικά, ενώ κάποιοι άλλοι τα μικρά. Όλοι όμως στις ανδρικές κουβέντες συμφωνούν "το στήθος είναι στήθος όπως και να είναι".

Η Γερμανική εφημερίδα Bild, έφτιαξε τον παγκόσμιο άτλαντα του γυναικείου στήθους. Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε εάν έχει κάποια επιστημονική βάση τα όσα έγραψαν οι Γερμανοί, ή εάν στηρίζονται σε... "εμπειρικές αναλύσεις" των συντακτών του χάρτη, παρόλα αυτά σας τον παρουσιάζουμε.
Το κόκκινο χρώμα είναι τα πολύ μεγάλα στήθη, το σκούρο γκρι τα μεγάλα, το ανοιχτό γκρι τα φυσιολογικά νούμερα, το ροζ τα μικρά στήθη και το λευκό είναι τα πολύ μικρά έως ανύπαρκτα...
Η χώρα λοιπόν στην οποία οι γυναίκες έχουν στήθος "μπαζούκας" είναι η Ρωσία, αλλά και οι Σκανδιναβικές χώρες (Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία) πλην της Δανίας. Η κεντρική Ευρώπη έχει γυναίκες με σκούρο γκρι χρώμα και η υπόλοιπη Ευρώπη συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας έχει γυναίκες με ανοιχτό γκρι χρώμα.
Στις ΗΠΑ, οι γυναίκες έχουν μεγάλο στήθος (ας είναι καλά οι πλαστικές) ενώ στην υπόλοιπη Αμερικάνικη ήπειρο, βόρεια και νότια, τα στήθη είναι φυσιολογικά. Στην Αφρική δεν θα συναντήσετε εύκολα μεγάλα στήθη, αφού σύμφωνα με τον χάρτη, τα χρώματα είναι ροζ και άσπρα. (πολύ άσπρο όμως). Το ίδιο και στην υπόλοιπη Ασία πλην της Ινδίας, όπου το χρώμα εκεί είναι ροζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki