Αυτός είναι ο... γέρων Παστίτσιος!


 Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη σύλληψή του πραγματοποίησε ο 27χρονος διαχειριστής της ιστοσελίδας...που υπό την επωνυμία «Γέρων Παστίτσιος» και τα σχόλιά του, κινητοποίησε διωκτικές αρχές και δικαιοσύνη και έγινε θέμα πολιτικής αντιδικίας.

Ο «γέρων Παστίτσιος» μίλησε στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι σκοπός του δεν ήταν να προσβάλει τον Γέροντα Παΐσιο αλλά να σατιρίσει τα όσα κατά καιρούς διακινούνται περί «προφητειών» και «θαυμάτων» που τις περισσότερες φορές γίνονται αιτία να στηθεί γύρω τους ένα μικρό πανηγύρι κερδοσκοπίας.
Ο «Παστίτσιος» αναφέρεται ακόμη στο περίφημο θαύμα των Σερρών, το οποίο αναπαράχθηκε από δεκάδες blogs και sites, το οποίο, όπως λέει, το προώθησε προκειμένου να δείξει το πόσο ευκολόπιστοι είναι κάποιοι αλλά και πόσο αναξιόπιστα μερικά blogs. Μάλιστα αναφέρει ότι οι ίδιες οι μοναχές αρνήθηκαν κάποια από τα αποδιδόμενα στον Παϊσιο θαύματα.

Σχετικά με το μέλλον της ιστοσελίδας του, ο 27χρονος Γ. Λ αναφέρει ότι δεν σκοπεύσει να δώσει κάποια ιδιαίτερη συνέχεια και ίσως αρκεστεί σε μια αποχαιρετιστήρια φωτογραφία.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki