Βρήκε δουλειά ο Παπακωνσταντίνου …στο ΔΝΤ;

 Βρήκε δουλειά ο Παπακωνσταντίνου …στο ΔΝΤ;

Θυσιάστηκε για να σώσει τη χώρα …χωρίς να ζητήσει αλεξίβομβο αυτοκίνητο. Ο λόγος για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν δική του απόφαση να αγοραστούν τα αυτοκίνητα των 750.000, αλλά απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Από την άλλη, ο Βηματοδότης δίνει μια πληροφορία, για το ταξίδι του κ. Παπακωνσταντίνου στις ΗΠΑ τον Αύγουστο που μας πέρασε, την οποία ευκολότερα την ανέχεται κανείς αν την αντιμετωπίσει με …χιούμορ.
Διαβάζουμε λοιπόν αναφέρει το parapolitika.gr, ότι «Κάποιοι λένε ότι το ταξίδι στις ΗΠΑ (σ.σ. του κ. Παπακωνσταντίνου) περιείχε και συνάντηση με την κυρία Λαγκάρντ, αλλά η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται.
Οι «συνετοί» εκ των φίλων του μεταδίδουν ότι ο Γιώργος δεν πρόκειται να δεχθεί να εργαστεί στο ΔΝΤ (παρά τη συγκινητική επιμονή της Κριστίν…), αλλά ότι θα επιστρέψει στο consulting για κοινοτικά προγράμματα, έναν τομέα στον οποίο είχε συγκεντρώσει αξιοσημείωτη εμπειρία προτού υποπέσει στο «σφάλμα» να γίνει υπουργός το 2009 και να θυσιαστεί στον αγώνα για τη διάσωση της Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki