Ντινόπουλος στη Βουλή για Χατζηνικολάου: “Μάλλον μπερδεύεις το πεζοδρόμιο με το ταρτάν του τένις”


ntinopoulos argyris 600 375  1520156871 300x187 Ντινόπουλος στη Βουλή για Χατζηνικολάου: Μάλλον μπερδεύεις το πεζοδρόμιο με το ταρτάν του τένις

Σφοδρή επίθεση του βουλευτή της ΝΔ στον Χατζηνικολάου, χωρίς πάντως να τον κατονομάσει
Κατά μέτωπο επίθεση εξαπέλυσε ο Αργύρης Ντινόπουλος στον Νίκο Χατζηνικολάου από το βήμα της Βουλής.
«Η νεοδιαπλοκή ασκεί αρνητική επιρροή στη Δημοκρατία αλλά και στη δημοσιογραφία», τόνισε ο βουλευτής. Αναφερόμενος στη δημοσίευση στοιχείων της δικογραφίας της «Καρούζος Gate» από την εφημερίδα Real News, χωρίς και πάλι να κατονομάζει τον δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη της εφημερίδας, είπε: «Εδώ υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε δύο επιχειρηματίες. Τι επιβάλει η δεοντολογία; Να βρεις τον καταγγέλλοντα, να τον ρωτήσεις αν έχει στοιχεία, αν σου πει ότι έχει να το δημοσιεύσεις και να το διευκρινίσεις από κάτω».
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, τόνισε πάντως, ότι αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι γιατί επιλέγει αυτή η χρονική στιγμή για τη δημοσίευση της συγκεκριμένης υπόθεσης, η οποία ήταν γνωστή από το 2011.
«Γιατί αναζητείται πολιτική επιρροή και δύναμη» συνέχισε ο Αργύρης Ντινόπουλος. «Αυτός είναι ο λόγος».
Στη συνέχεια εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον του Νίκου Χατζηνικολάου, χωρίς να τον κατονομάζει, αλλά σκιαγραφώντας τον. «Υπάρχουν γκλάμορους δημοσιογράφοι που λένε ότι έχουν κάνει ρεπορτάζ στο δρόμο». «Εγώ δεν σας είδα ποτέ», συνέχισε. «Εκτός αν μπερδεύετε το πεζοδρόμιο με το ταρτάν γηπέδων των βορείων προαστίων».
Μάλιστα, συνέχισε την επίθεση λέγοντας πως οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι «πλούτισαν, έγιναν παράγοντες, εκλέκτορες, πίστεψαν ότι μπορούν να καθορίσουν ακόμη και τη σειρά των βουλευτικών εδρών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki