Ο Λαυρεντιάδης “δίνει” πρώην πρωθυπουργό και νυν αρχηγό κόμματος!


o lavrentiadis dinei proin prothypourgo kai nyn arxigo kommatos 1 315x236 300x224 Ο Λαυρεντιάδης δίνει πρώην πρωθυπουργό και νυν αρχηγό κόμματος!
Ονόματα και διευθύνσεις πολιτικών προσώπων που συνεργάστηκε τα χρόνια της παντοδυναμίας του, δείχνει αποφασισμένος να «δώσει» ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.
Όπως, είναι λογικό η σχετική πληροφορία προκαλεί τρόμο στους παροικούντες την πολιτική Ιερουσαλήμ, αφού αποτελεί κοινό μυστικό ότι το πάλαι ποτέ πανίσχυρο αφεντικό της Alapis, διατηρούσε ένα πολύ μεγάλο κύκλο φίλων από τον χώρο της πολιτικής. Ανάμεσα στα πρόσωπα που είχε αναπτύξει πολύ στενές σχέσεις συγκαταλέγεται σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στην πιάτσα, εν ενεργεία αρχηγοί κομμάτων, αλλά και ένας πρώην πρωθυπουργός. Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, βλέποντας ότι τα περιθώρια στενεύουν, φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να σπάσει την σιωπή του. Επειδή, λοιπόν, τα τελευταία χρόνια υπήρξε ιδιαίτερα συμπαθής στο πολιτικό γίγνεσθαι, κάποιοι έχουν χάσει ήδη τον ύπνο τους.
ΑΞΙΖΕΙ: Μεταξύ των προσώπων που διατηρούσαν εξαιρετικές σχέσεις με τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, συγκαταλέγεται και πρώην στέλεχος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” του Πάνου Καμμένου.
Προσοχή μόνο μη τρελαθεί και ξεχάσει… μη τρελαθεί και προτιμήσει να αποσυρθεί σε κάποιο τροπικό νησί… Προσοχή μην δεν δώσει ούτε τα 160 εκατομμύρια στο τέλος…
Γενικά ΠΡΟΣΟΧΗ από κάθε κατεύθυνση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki