Αφροδίτη Αλ Σάλεχ: «Να μας πει η Χρυσή Αυγή από πού βρίσκει τα λεφτά»

 «Να μας πει η Χρυσή Αυγή από πού βρίσκει τα λεφτά»

 
Το ερώτημα πού βρίσκει η Χρυσή Αυγή τα λεφτά θέτει η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ ενώ εκπλήσσει δηλώνοντας πως με αυτά που λέει φοβάται μήπως βρεθεί σε κανένα χαντάκι.
«Δεν θέλω να πω τίποτα. Δεν θέλω να βρεθώ και σε καμία λακκούβα. Εικασίες υπάρχουν πολλές, αλλά εσείς πρέπει να το βρείτε. Πρέπει να προσέχουμε όλοι γιατί είναι περίεργα κυκλώματα η Χρυσή Αυγή. Προφανώς και φοβάμαι», δηλώνει η υπεύθυνη του ΠΑΣΟΚ για τα social media ενώ απαντά και στον Ηλία Κασιδιάρη για τις δηλώσεις του περί ρυτίδων…
«Με αποστόμωσε πολιτικά το επιχείρημα ότι έχω ρυτίδες. Προς στιγμήν φοβήθηκα ότι θα έχω και κυτταρίτιδα και δεν θα μπορούσα να απαντήσω».
Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ αναφέρεται και στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι έκανε μεγάλο κακό στην Αριστερά: «Έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλο κακό. Η Αριστερά είναι Αριστερά της διανόησης», δηλώνει και συμπληρώνει τέλος ότι το ΠΑΣΟΚ θα σηκωθεί καθώς αυτό είναι αναγκαίο για τη χώρα.

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΗ Η "ΚΥΡΙΑ" ΠΟΥ ΕΙΠΕ
    "ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"............
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ , ΣΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..............3,000Χ18=56,000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.......ΑΛΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΑΣ.......ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΗΓΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΞΙΑΣ 50 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.......
    ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΑΝ ΣΕ ΜΥΚΟΝΟ, ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΝΟΜΕΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki