Κι όμως...Η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της Νταϊάνας
Τι αποκαλύπτουν άνθρωποι από το βασιλικό περιβάλλον για τη σχέση της πριγκίπισσας με την βασίλισσα...

Μπορεί όλοι στο παλάτι να ήξεραν ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν είχε και την καλύτερη σχέση με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, την οποία θεωρούσε πολύ νέα και αντισυμβατική, ωστόσο νέο δημοσίευμα του ξένου Τύπου έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, η αλήθεια είναι πως η Ελισάβετ είχε συμπαθήσει από την αρχή της Νταϊάνα και ήταν ένας από τους μεγάλους υποστηρικτές της. Ο παιδικός ενθουσιασμός της, το χαμόγελο και ο αυθορμητισμός της 19χρονης πριγκίπισσας είχαν κερδίσει την βασίλισσα, όταν είχε γίνει η πρώτη γνωριμία τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρει άνθρωπος από τους βασιλικούς κύκλος, η Ελισάβετ είχε προσπαθήσει να βοηθήσει την Νταϊάνα να μπει στην οικογένεια και να γνωρίσει το νέο βασιλικό της ρόλο. Η βασίλισσα ήταν μάλιστα πολύ προστατευτική και συμπονετική και είχε προσπαθήσει να την προστατεύσει όταν είχε μάθει για το φλερτ του γιου της με την Camilla.

Η Ελισάβετ συνήθιζε να λέει στους κοντινούς της ανθρώπους: “Δεν είναι σαν όλους τους άλλους. Είναι πολύ νέα και ευαίσθητη”, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που προσπάθησε να την προστατεύσει από τους παπαράτσι και τους δημοσιογράφους που την πολιορκούσαν.

tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki