Ποιες celebrities έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΗΘΟΣ ( Photos )


ΦΩΤΟ: Τα μεγαλύτερα διάσημα στήθη

Το στήθος και ειδικά το μεγάλο θεωρείται ένα από τα πιο ελκυστικά σημεία μιας γυναίκας. Πολλές είναι οι γυναίκες λοιπόν που βάζουν εμφυτεύματα, προκειμένου να αποκτήσουν το ιδανικό μέγεθος στήθους.
Υπάρχουν και γυναίκες όμως που έχουν πλούσιο μπούστο εκ φύσεως. Για να δούμε λοιπόν ποιες διάσημες σταρ έχουν ιδιαίτερα μεγάλο στήθος…
Οι υπεύθυνοι της ταινίας «Herbie Fully Loaded» ξόδεψαν εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να μικρύνουν το στήθος της Lindsay Lohan.
Η Dolly Parton έχει γίνει γνωστή λόγω του πληθωρικού της στήθους, αλλά η ίδια έχει δηλώσει ότι της προκαλούν πόνο στη πλάτη.
Η Ulrika Johnsson είχε δηλώσει ότι απεχθανόταν το στήθος της κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Πιστεύει ότι δεν παίρνουν στα σοβαρά τις γυναίκες με μεγάλο στήθος.
Η Kelly Osbourne έχει δηλώσει ότι σιχαίνεται το στήθος της και ότι θα ήθελε μικρότερο για να έχει την δυνατότητα να μην φοράει σουτιέν.
Η Pamela Anderson μπορεί να έγινε γνωστή για το πληθωρικό της μπούστο, αλλά το 1999 είχε δηλώσει ότι δεν ήταν ευχαριστημένη με το μέγεθος και έκανε εγχείρηση για να το μικρύνει.
Η Jodie Marsh (χωρίς κάποιο σχόλιο)…
H Chantelle Houghton έχει δηλώσει ότι μετανιώνει που έβαλε εμφυτεύματα στήθους, καθώς έπρεπε να επισκέπτεται συχνά το γιατρό από τον πόνο στη μέση.
Η Courtney Love αφαίρεσε τα εμφυτεύματα της λόγω της σκλήρυνσης του μαστού και την δημιουργία ραγάδων στο στήθος.
Η Chelsea Charms μπορεί να μην είναι διάσημη, αλλά έχει γίνει γνωστή λόγω του μεγάλου της μπούστου. Η Chelsea έβαλε εμφυτεύματα στήθους, για να κάνει καριέρα στο Hollywood.
tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki