Σε ποιον έκανε αγωγή 1 εκατομμύριο ευρώ ο Χατζηνικολάου;


54 250x180 Σε ποιον έκανε αγωγή 1 εκατομμύριο ευρώ ο Χατζηνικολάου;

Σε ποιον μεγαλοεπιχειρηματία έκανε αγωγή 1 εκ. ευρώ ο Νίκος Χατζηνικολάου; Ποια η απάντηση του μεγαλοεπιχειρηματία; Με αγωγή ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ στον…
Γιάννη Αλαφούζο απαντά στα όσα αναφέρουν γι αυτόν η τηλεόραση και το ραδιόφωνο του Σκάι ο Νίκος Χατζηνικολάου, όπως ο ίδιος ανέφερε σε ραδιοφωνική του εκπομπή…
Την πρόθεσή του να καταθέσει αγωγή ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ κατά του Γιάννη Αλαφούζου όσα έχουν αναφέρει εναντίον του τηλεόραση και ραδιόφωνο του Σκάι, γνωστοποίησε ο Νίκος Χατζηνικολάου, όπως τονίζει το iefimerida. Συγκεκριμένα απαντώντας σε μήνυμα ακροατή για το ότι δεν έχει απαντήσει στον Γιάννη Αλαφούζο μετά τα όσα αναφέρθηκαν για τον ίδιον σε τηλεόραση και ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, επισήμανε:
«Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Aπαντώ ήδη… Συντάσσουν οι δικηγόροι μου τη νέα αγωγή, την οποία θα παραλάβει, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ για τον τρόπο με τον οποίο με συκοφαντεί η τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ σε κάθε άσχετη ευκαιρία. Δηλαδή, αλλάζει ο καιρός, εάν ο μετεωρολόγος είναι φίλος μου, φταίω και εγώ. Ερχεται νέα αγωγή, ξέρει αυτός από την προηγούμενη. Και ένα μεγάλο τμήμα του ποσού που θα κερδηθεί στα δικαστήρια, θα πάει σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα αυτήν την περίοδο. Ερχεται μεγάλη αγωγή για τον κ. Αλαφούζο και τις συνεχείς αθλιότητες εναντίον μου».
Από την πλευρά του ο εκδότης Γιάννης Αλαφούζος έχει δηλώσει:
«Αναπαράγεται τις τελευταίες μέρες συκοφαντικό δημοσίευμα που ασχολείται με την φορολογική μου δήλωση και με παρουσιάζει ως φοροφυγά που δηλώνει εισόδημα 26.140,40 ευρώ! Από το εκκαθαριστικό μου όμως, που προφανώς υπεξαίρεσαν και έχουν στα χέρια τους, προκύπτει το συνολικό εισόδημα μου που είναι πλήρως δηλωμένο και φορολογημένο, όπως προβλέπει ο νόμος. Χαρακτηριστικά επί του δηλωθέντος εισοδήματος μου υπολογίστηκε και πληρώθηκε η ειδική εισφορά αλληλεγγύης η οποία ανήλθε στο ποσό των 208.240,32 ευρώ.
Γνωρίζουν οι συκοφάντες αλλά σκοπίμως αποκρύπτουν ότι το ποσό που εμφανίζουν ως εισόδημα μου αφορά απλώς στο τεκμαρτό εισόδημα των εταιρικών αυτοκινήτων του ΣΚΑΙ.
Δεν μου προκαλεί εντύπωση η προφανής διαστροφή της πραγματικότητας από μέσα, όπως ο ραδιοφωνικός σταθμός REAL, που έχουν αναλάβει «εργολαβικά» την δυσφήμιση μου. Τα υπόλοιπα όμως, είναι θέμα της Δικαιοσύνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki