Ο Άδωνις Γεωργιάδης δαπανά 4.000€ / μήνα για δημόσιες σχέσεις… Πως μπορούν να έχουν εκλογική τύχη νέοι άνθρωποι;


twitter-adoni
Απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο twitter ότι οι μισθοί λέει των βουλευτών είναι χρήσιμοι καθώς τους βοηθούν να κάνουν δώρα, να διατηρούν γραφεία, να πραγματοποιούν ταξίδια, εκλογές κτλ…
Όταν του είπε φίλος του στο twitter το προφανές, ότι τι νοιάζει τον Έλληνα που ο Γεωργιάδης θέλει να κάνει δώρα και ταξίδια η απάντηση του ήταν «Νοιάζει τους ψηφοφόρους μου για αυτό ξιδάκι»
Και είναι η πραγματικότητα δυστυχώς. Δεν είναι κρυφό ότι για να έχει εκλογική τύχη κάποιος ως υποψήφιος Βουλευτής σε μεγάλες εκλογικές περιφέρειες όπως η Β” Αθηνών είναι απαραίτητο να δαπανήσει περισσότερα από 100.000€ για την εκλογική του καμπάνια και φυσικά τεράστια ποσά προεκλογικά για δημόσιες σχέσεις.
Ακόμη όμως και αν κάποιος έχει τα χρήματα να κάνει τα παραπάνω, είναι και πάλι αμφίβολο το εκλογικό αποτέλεσμα αν δεν τύχει προβολής από τα ΜΜΕ.
Είναι τόσοι πολλοί που ψηφίζουν στις μεγάλες περιφέρειες που δεν παίζει ρόλο το ποιoς είσαι σαν άνθρωπος, το ιστορικό σου ή η πορεία σου, δεν γίνεται να σε ξέρουν εκ των πραγμάτων όλοι…
Αυτό που παίζει ρόλο είναι αυτό που οι ψηφοφόροι θα ακούσουν, αυτό που εσύ ή οι χορηγοί σου πλήρωσαν ή που οι φίλοι σου καναλάρχες και μεγαλοπαράγοντες φρόντισαν να ακουστεί για σένα.
Πρέπει το σύστημα να επιτρέψει την προβολή σου και να σε βγάλει από την αφάνεια.. Για αυτό και μετά όσοι εκλέγονται στις μεγάλες περιφέρειες λένε «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» γιατί το έκαναν και προεκλογικά….
Στην εποχή των social media και της φοβερής ανάπτυξης του διαδικτύου θα περίμενε κανείς να ξεπροβάλλουν συνεχώς νέα πρόσωπα άξια που έχουν να προσφέρουν στο πολιτικό σύστημα, αυτό όμως δεν συμβαίνει εκτός ελαχίστων περιπτώσεων (αρκετές από τις οποίες ήταν και υποκινούμενες).
Το παρατηρούμε και εδώ στο troktiko που πολλές φορές φιλοξενούμε εξαιρετικά άρθρα και απόψεις νέων άσημων ανθρώπων, τα οποία δεν τα τιμούν οι περισσότεροι από τους επισκέπτες. Αντίθετα όταν δημοσιεύουμε την άποψη κάποιου γνωστού αστέρα της πολιτικής ή της δημοσιογραφίας η επισκεψιμότητα της ανάρτησης πιάνει ταβάνι…
Ας ανοίξουμε τα αυτιά μας να ακούσουμε νέους ανθρώπους, αρκετοί έχουν πολλά να μας πούν.
TROKTIKO.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki