Χρυσή Αυγή: Ξεσκεπάσαμε τούρκο πράκτορα του ΠΑΣΟΚ μέσα στη βουλή


xa vouli 250x180 Χρυσή Αυγή: Ξεσκεπάσαμε τούρκο πράκτορα του ΠΑΣΟΚ μέσα στη βουλή
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής με στόχο τον κ. Χατζηοσμάν Αχμέτ, με αφορμή τις ενστάσεις του τελευταίου επί τροπολογίας συναδέλφων του, σύμφωνα με την οποία οι ιεροδιδάσκαλοι στη Θράκη θα διορίζονται από το κράτος και θα μισθοδοτούνται από το ελληνικό δημόσιο.
Οι βουλευτές της Χ.Α. εμφάνισαν και φωτογραφία του κ. Χατζηοσμάν Αχμέτ με φόντο «σημαία μιας αυτόνομης Θράκης», με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να λέει πως είναι φωτογραφία από επίσκεψή του σε σωματείο δυτικοθρακιωτών στην Προύσσα. «Στην επόμενη Βουλή θα γίνει προσπάθεια από τη Χ.Α. να μην υπάρχει ούτε ένας Τούρκος», είπαν.
Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ έλεγε πως δεν δικαιούνται να ομιλούν εκείνοι που φωτογραφίστηκαν με τη σημαία της χούντας της 21ης Απριλίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:
“Σήμερα στη βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για νομοσχέδιο του υπουργείου παιδείας, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρουσίασαν ντοκουμέντα όπου τούρκος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ φωτογραφίζεται με φόντο τον χάρτη της Ανεξάρτητης Θράκης και τις σημαίες της Τουρκίας και των αυτοαποκαλούμενων ‘’Τούρκων της Δυτικής Θράκης’’. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον εν λόγω βουλευτή έσπευσε να υπερασπιστεί το κόμμα της τουρκολαγνείας ΔΗΜ.ΑΡ. και ο ΠΑΣΟΚτζης αντιπρόεδρος της βουλής”.
Παρακολουθήστε τα σχετικά βίντεο από την ολομέλεια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki