Μα πόσο χαζή παίζει να είναι αυτή η γυναίκα?



Να, κάτι που δεν θα το πάθαινε ποτέ Έλληνες. Όχι γιατί είμαστε πιο εξυπνοι, αλλά όσο νά είναι είμαστε πιο "υποψιασμένοι" από άλλους ευρωπαϊκούς λαούς και δεν πάμε "σαν τα πρόβατα": Η 67χρονη Βελγίδα Sabine Moreau, ξεκίνησε από το σπίτι της στο Solre-sur-Sambre για να παραλάβει μια φίλη της από το σταθμό του τραίνου στις Βρυξέλλες 61 χιλμ μακριά και κατέληξε στο ... Zagreb της Κροατίας, 1.500 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της.
Παρά τη διέλευση πέντε συνόρων, πινακίδων στους δρόμους σε διαφορετικές γλώσσες δε σταμάτησε πουθενά πάρα δύο μέρες αργότερα όταν - επιτέλους - υποπτεύθηκε ότι κάτι έχει συμβεί.
"Είδα όλων των ειδών τα σήματα, σε διάφορες γλώσσες. Αρχικά στα γαλλικά, στη συνέχεια γερμανικά αλλά δεν σκέφτηκα ότι κάτι έχει γίνει λάθος" και προσθέτει:"Σταμάτησα αρκετές φορές για  βενζίνη και πλήρωσα με την πιστωτική μου κάρτα. Όταν αισθάνθηκα κουρασμένη σταμάτησα για λίγες ώρες ύπνου σε μια στάση της εθνικής οδού.
Κατά τη διάρκεια του 60ωρου ταξιδιού της η Moreau πέρασε τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Σλοβενία και κατέληξε στην Κροατία.
Ο γιος της ανήσυχος ανέφερε την εξαφάνισή της στην αστυνομία, αλλά, τέλος, καλό, όλα καλά.
Πείτε μας: Θα μπορούσε ένας Έλληνας να πέσει τόσο χονδορειδώς θύμα του GPS; Ο Έλληνας αντίθετα θα προσπαθούσε να αποδείξει ότι και ένα GPS που λειτουργεί σωστά, κάνει λάθος και αυτός ξέρει συντομότερο δρόμο τον δορυφόρο...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki