Ο gay πορνοστάρ «σωσίας» του Aντώνη Κανάκη!
Η ομοιότητα του Αντώνη Κανάκη με τον Junior Stellano είναι εκπληκτική! Ο σωματότυπός τους,το μαλλί ακόμα και τα γένια είναι πανομοιότυπα.
Ο 36χρονος με ρίζες από τη Σικελία γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ θεωρείται ως ένα από τους πιο διάσημους στο χώρο του,συμμετέχοντας ήδη σε 13 gay ταινίες.

Ο ίδιος στις συνεντεύξεις του δηλώνει: «Η πρώτη μου gay εμπειρία ήταν σε ηλικία 9 ετών, όταν κοιμόμουν. Όταν έγινα 13 χρονών «έκανα παιχνίδι» τόσο με αγόρια όσο και με κορίτσια. Ο κόσμος βέβαια δεν ενδιαφερόταν για μένα, γιατί κανείς δεν ήξερε ούτε ποιος ήμουν ούτε και τι προτιμήσεις είχα. Στα 18 μου ανακάλυψα διάφορα κλαμπ στο Μανχάταν και ήδη γνώριζα πολύ καλά μέσα μου ότι είχα περισσότερη ανάγκη την ιατρική παρέα παρά τη γυναικεία».

Ο gay πορνοσταρ δεν είχε και τα καλύτερα παιδικά χρόνια: «Οι γονείς μου μου είχαν προκαλέσει πολλά προβλήματα εξαιτίας της ιδιαιτερότητάς μου. Μου είπαν ότι δεν ήμουν καλοδεχούμενος στο σπίτι. Μάλιστα, προέρχονταν από μία γενιά όπου έσπαγαν στο ξύλο τους gay και φώναζαν την αστυνομία να σφραγίσει τα «περίεργα» στέκια. Από εκεί και πέρα όλα ήρθαν από μόνα τους. Πάντα μου άρεσε να παρακολουθώ πορνό και φυσικά να συμμετέχω σ’ αυτό. Πλέον έχω βρει τον δρόμο μου και είμαι ευτυχισμένος μ’ όλα αυτά που έχω πετύχει».


news.gr

1 σχόλιο:

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki