Το ΣΔΟΕ θα χτυπήσει γνωστά ονόματα


 «Μεγάλα ονόματα» στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ
Στη δαγκάνα των ράμπο του ΣΔΟΕ βρίσκονται πολιτικά πρόσωπα, μεγαλοστελέχη υπηρεσιών, ιδιώτες γιατροί αλλά και του δημοσίου, δικηγόροι, φαρμακοποιοί, εργολάβοι.
Κάποιοι γνωρίζουν και έχουν χάσει τον ύπνο τους, άλλοι πάλι παραμένουν ανυποψίαστοι… Όπως σε όλη την Ελλάδα, έτσι και στη Στερεά, το ΣΔΟΕ αναζητά στοιχεία για παράνομο πλουτισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, ελέγχονται νυν και πρώην πολιτικά πρόσωπα, προερχόμενα κυρίως από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και στενοί τους συνεργάτες.
Στο στόχαστρο είναι και στελέχη υπηρεσιών που διατηρούν θέσεις-κλειδιά. Ανοίγονται επίσης τραπεζικοί λογαριασμοί γιατρών του δημοσίου, εκτός των ιδιωτών, και πολλών άλλων «μεγάλων ονομάτων» από διαφόρους κλάδους.
Οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ οδηγήθηκαν σε αυτές τις κινήσεις ύστερα από καταγγελίες τόσο επώνυμες όσο και ανώνυμες. Η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος θεώρησε καθήκον της να ελέγξει εξονυχιστικά τους λογαριασμούς των προαναφερθέντων προσώπων.
Τα «κομάντο» του ΣΔΟΕ εκτός όλων των άλλων, αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με την έλλειψη προσωπικού.
Από την άλλη πλευρά οι τράπεζες κωλυσιεργούν χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα πολλές φορές να χρειάζεται να περάσουν μέχρι και εννέα μήνες για να συλλέξουν όλα τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία.
Η εντολή του Οικονομικού Εισαγγελέα είναι ρητή! Η έρευνα να πραγματοποιηθεί  σε βάθος χρόνου και να ολοκληρωθούν με κάθε κόστος. Τίποτα δε μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη σε αυτή την μεγάλη επιχείρηση του ΣΔΟΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki