Στη φόρα τα βίντεο με τον Στρος Καν από το Sofitel


 Στην...φόρα τα βίντεο με τον Στρος Καν από το Sofitel
Στην δημοσιότητα δόθηκαν βίντεο από το ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, Sofitel. Μεταξύ των όσων κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας και η επίμαχη σκηνή των δυο υπαλλήλων που πανηγυρίζουν και την οποία χρησιμοποίησε ως επιχείρημα ο αμερικανός δημοσιογράφος Επστάιν, προκειμένου να στηρίξει την θεωρία συνωμοσίας κατά του Στρος Καν.
Οι σκηνές καταγράφηκαν τον περασμένο Μάιο στο Sofitel της Νέας Υόρκης, το ξενοδοχείο από το οποίο ξεκίνησε το «καμαριέρα-γκέιτ».
Η χρονική περίοδο που καλύπτουν τα δίχως ήχο βίντεο είναι από τις 12.27 μ.μ. όταν έκανε τσεκ-άουτ ο Στρος Καν, μέχρι λίγο πριν την άφιξη της αστυνομίας στις 14.06 μ.μ.
Όπως επισημαίνει η εφημερίδα Le Figaro δύσκολα θα μπορούσε να οδηγηθεί κανείς σε ένα ασφαλές συμπέρασμα παρακολουθώντας τα όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες του ξενοδοχείου.
Το «ενσταντανέ» ωστόσο που όντως προκαλεί ερωτηματικά είναι αυτό στο οποίο πρωταγωνιστούν δυο υπάλληλοι, γύρω στις 13.34 μ.μ. Οι Brian Yearwood και Derrick May εισέρχονται συζητώντας στον αποθηκευτικό χώρο για τις αποσκευές και ξαφνικά, χωρίς προφανή λόγο, αρχίζουν να αλληλοσυγχαίρονται, χειρονομώντας και σφίγγοντας τα χέρια.
Αυτήν ακριβώς την σκηνή είχε επικαλεστεί πρόσφατα ο αμερικανός δημοσιογράφος Επστάιν, σε άρθρο του στο οποίο επανέφερε τα περί συνωμοσίας κατά του DSK, θεωρώντας λίαν ύποπτο τον «πανηγυρισμό» των δυο ανδρών.
Απειλούσε μάλιστα ότι θα έδινε ο ίδιος στην δημοσιότητα το βίντεο, για να μπορεί ο καθένας να σχηματίσει γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki