Φώτης Μεταξόπουλος: Οι γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή του

Φώτης Μεταξόπουλος:  Οι γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή του

Μία αποκαλυπτική βιογραφία κυκλοφόρησε πρόσφατα με πρωταγωνιστή τον Φώτη Μεταξόπουλο ο οποίος αποκαλύπτει πάρα πολλά πράγματα από την πολυτάραχη ζωή και την καριέρα του. 

Όσο για τις γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή του; Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι άντρες. «Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους εραστές του ελληνικού κινηματογράφου, χωρίς αυτό να επηρεάσει τη σπουδαία του πλευρά ως χορευτή, ως χορογράφου και σκηνοθέτη. Η φήμη του τον είχε ξεπεράσει. Όλος ο αθηναϊκός κόσμος ερχόταν να δει το μεγάλο χορευτή, που όμως ήταν το απόλυτο αρσενικό. Δεν υπήρξε πιο μεγάλος καρδιοκατακτητής» δήλωσε σε συνέντευξή του πριν από καιρό ο συγγραφέας Κώστας Παπασπήλιος για τον Μεταξόπουλο.

 Στο ενεργητικό του έχει τέσσερις γάμους. Ο πρώτος με τη Μαριάννα Δρίνη με την οποία απέκτησε το γιο του Πάνο, ο δεύτερος με τη Νάντια Φοντάνα, ο τρίτος με τη Νανά Δόγκα η οποία του χάρισε ένα γιο και μία κόρη και ο τέταρτος με την κατά πολλά χρόνια μικρότερή του από την οποία δηλώνει πως θέλει να αποκτήσει άλλα δύο παιδιά.

gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki