Η εκπρόσωπός μας για τα καλλιστεία Miss University 2011 σπουδάζει σε σχολή χορού της...γειτονιάς της!


Μας ήρθε ως πληροφορία και δεν το πιστεύαμε! Με μια μικρή έρευνα καταλάβαμε πως η όμορφη κοπέλα από την Κρήτη, Σοφία Παπαδάκη, που συμμετέχει στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss University 2011 και βρίσκεται στη Σεούλ της Κορέας, σπουδάζει σε...
συνοικιακή σχολή χορού! 


Μάλιστα ΕΔΩ θα δείτε πως στο προσωπικό της προφίλ και στη κατηγορία "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ" αναφέρεται η σχολή χορού η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, επί της οδού Επιμενίδου και Ιδομενέως!


Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια μικρή συνοικιακή σχολή που καμία σχέση δεν έχει με...Πανεπιστήμιο.
Σε περίπτωση που ο διοργανωτής διαπιστώσει πως το Πανεπιστήμιο είναι μια συνοικιακή σχολή χορού σίγουρα δεν θα χαρεί και πολύ, ενώ κινδυνεύει άμεσα να αποκλειστεί η χώρα μας από τον φετινό διαγωνισμό.

Βέβαια τέτοιες "πατέντες" μόνο στην Ελλάδα μπορούν να συμβούν αφού το Ελληνικό πονηρό δαιμόνιο είναι τεράστιο!


Η συγκεκριμένη δεσποινίδα, όταν ήταν... υποψήφια για τα Κρητικά καλλιστεία του 2010 δήλωνε φοιτήτρια αρχαιολογίας, μετά από μερικούς μήνες δήλωνε φοιτήτρια...ψυχολογίας και ενώ είναι μόλις 21 ετών πρόλαβε και τα τελείωσε όλα και τώρα είναι φοιτήτρια σε...σχολή χορού, που όλως τυχαίως ο ιδιοκτήτης της διοργανώνει τα Παγκρήτια καλλιστεία.


Δείτε ένα σχόλιο αναγνώστη μας πριν λίγο:

"Το θέμα, όμως, δεν είναι ποια άξιζε τελικά να βγει miss Κρήτη ή star Ελλάς ή να πάει στον όποιο διαγωνισμό ομορφιάς, αντιπροσωπεύοντας την χώρα μας. Το θέμα είναι ότι παντού υπάρχει διαφθορά  κάτι που στην Ελλάδα δεν αλλάζει. Το θέμα είναι να μάθουμε να ξεχωρίζουμε την αλήθεια από την αποχαύνωση που μας ωθούν τα περισσότερα κανάλια, εκχυδαΐζοντας την νοημοσύνη μας.

Δεν είναι δυνατόν να μου την βγάζουν πρώτη "μούρη" στο σταρ channel με υπερηφάνεια ότι και καλά αντιπροσωπεύει την χώρα μας σε  ένα διαγωνισμό που λαμβάνουν μέρος φοιτήτριες από όλο τον κόσμο που όντως είναι φοιτήτριες σε πανεπιστήμια και εμείς στείλαμε μια όμορφη κοπέλα η οποία αναφέρει ως ταλέντο τους παραδοσιακούς χορούς!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki