Πυροβολισμοί σε βάρος οπαδών του Παναθηναϊκού από... τσιγγάνους!!!!


 Πυροβολισμοί κατά οπαδών του Παναθηναϊκού

Τσιγγάνοι, επιτέθηκαν με καραμπίνες σε οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μετέβαιναν με λεωφορείο στην Λιβαδειά για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας με τον Λεβαδειακό.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν στις 14:30 μ.μ., όταν πούλμαν με οπαδούς του Παναθηναϊκού πέρασε τον καταυλισμό των τσιγγάνων που είναι κοντά στο 85ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, στο ύψος της Θήβας. Οι οπαδοί της αθηναϊκής ομάδας ζήτησαν απο τον οδηγό να σταματήσει καθώς αναγνώρισαν πάνω σε ένα τσαντίρι να κυματίζει σημαία του Ολυμπιακού. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού άρχισαν να πετροβολούν το τσαντίρι και η απάντηση ήρθε με πυροβολισμούς.
Η συμπλοκή έληξε με την επέμβαση ισχυρών στρατιωτικών δυνάμεων απο την Θήβα, τη Λιβαδειά και την Αθήνα. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Θήβας και ύστερα απο λίγο πήρε εξιτήριο. Οι οπαδοί συνέχισαν τον δρόμο τους για τον αγώνα.
Η κατάσταση θα μπορούσε να ήταν ακόμη χειρότερη και να υπήρχε ένας νεκρός αυτή τη στιγμή. Ο φανατισμός τις περισσότερες φορές δεν έχει  αρνητικά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki