Ο θρησκευτικός όρκος του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ- Οι εκπτώσεις συνεχίζονται



Οι πιρουέτες του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται. Μετά το πυροτέχνημα με την πρόταση Αρσένη για υπηρεσιακό πρωθυπουργό ήρθε η σημερινή μέρα όπου οι 52 βουλευτές του κάθισαν κανονικά μέσα...
στην αίθουσα της Βουλής και συμμετείχαν στην τελετή της ορκωμοσίας με θρησκευτικό όρκο παρακαλώ.
Να θυμίσω ότι στη Βουλή του 2009 οι βουλευτές του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ δε συμμετείχαν στην τελετή της ορκομωσίας...
Το μήνυμα του Τσίπρα και των βουλευτών του είναι προφανές. Θέλουν να δείξουν στο ...χριστεπώνυμο πλήθος, που ως γνωστόν ψηφίζει, ότι δεν έχουν τίποτα να φοβούνται. Δεν πρόκειται να γίνει ούτε επανάσταση ούτε κάτι εξαιρετικό που θα τους φοβίσει.
Είναι βεβαία κατά την προσωπική μου εκτίμηση ότι ο δρόμος που διάλεξε η ηγετική ομάδα του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ για να κατακτήσει την κυβερνητική εξουσία θα τον οδηγήσει σε μεγάλες εκπτώσεις τόσο των πολιτικών αρχών που υποτίθεται ότι για την Αριστερά είναι πάγιες όσο και σε ζητήματα αρχών.
Κι όλα αυτά, για να μην ανησυχούν οι μικροαστοί άκρως συντηρητικοί ψηφοφόροι που πήγαν με μαζικό τρόπο στην κάλπη του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. Για να μην ανησυχούν όλοι αυτοί που σήμερα και χτες συγκροτούν την αστική τάξη της χώρας που παρασιτεί και απομυζά  τους εργάτες και τα δημόσια ταμεία. Όλοι αυτοί κάνουν θόρυβο και μέσω των καναλιών φοβίζουν και εξάπτουν τους καναπεδάτους συντηρητικούς ψηφοφόρους και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ τους χρειάζεται στην κούρσα προς την κυβερνητική εξουσία.
Φαίνεται να ξεχνούν ότι αυτός ο χυλός που σήμερα αθροίζεται στην κάλπη του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ πολύ εύκολα θα φύγει αν για παράδειγμα ο αυριανός "αριστερός" υπουργός του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ διανοηθεί να φέρει στη Βουλή νομοσχέδιο για την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου. Ένα ήσσονος σημασίας ζήτημα αναφέρω που θεωρώ βέβαιο ότι ούτε αυτό θα τολμήσει να υποστηρίξει ...αύριο.

xronika05

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki