Μήνυσε το ... Hangover


Ποιός έκανε μήνυση στους παραγωγούς του Hangover;
Ένας ανερχόμενος ηθοποιός μήνυσε τους παραγωγούς του "The Hangover 2" επειδή όπως ισχυρίστηκε η ταινία βασίζεται στις εμπειρίες της ζωής του.
Ειδικότερα ο Michael Alan Rubin κατέθεσε μήνυση σε δικαστήριο της California εναντίον της Warner Bros, του σκηνοθέτη Todd Phillips, των σεναριογράφων του "Hangover 2" αλλά και εναντίον της πρώην γυναίκας του, με την κατηγορία πως συνομώτησαν για να βασίσουν την πλοκή της ταινίας στις εμπειρίες ζωής του Rubin, αλλά και σε ένα σενάριο για ταινία που επεξεργαζόταν.
Σύμφωνα με τον Rubin, αυτός και η γυναίκα του ταξίδεψαν στην Ιαπωνία το 2007, ώστε να παντρευτούν με μια παραδοσιακή ιαπωνική τελετή, αλλά σύντομα το ζευγάρι άρχισε να έχει προβλήματα καθώς η σύζυγος παραπονιόταν για τα οικονομικά προβλήματα του Rubin.
Ο Rubin εργαζόταν αργότερα σε ένα σενάριο για ταινία βασισμένο στις εμπειρίες του με την πρώην γυναίκα του.
Η ταινία θα ονομαζόταν "Micki and Kirin," και όταν ο Rubin είδε το "Hangover 2," διαπίστωσε πως υπήρχαν πάρα πολλές ομοιότητες.
Σύμφωνα με τη μήνυση, η πρώην γυναίκα του ηθοποιού ήρθε σε επαφή με τους συντελεστές του "Hangover 2," και τους πούλησε το έργο του Rubin.
Πηγή:cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki