10 celebrities που πέθαναν κυριολεκτικά στη δουλειά ( Photos + Videos )





Ήταν διάσημοι, ο καθένας στον τομέα του. Σίγουρα όμως άφησαν το στίγμα τους για τον τρόπο που πέθαναν.. πάνω στην σκηνή!!
Δείτε 10 διάσημους που άφησαν την τελευταία τους πνοή εν ώρα καθήκοντος…







Miriam Makeba


Στις 9 Νοεμβρίου του 2008, η Miriam Makeba γνωστή ως Mama Africa, έπαθε έμφραγμα πάνω στην σκηνή του Castel Volturno σε συναυλία που έδινε στην Ιταλία. Μόλις είχε τελειώσει το τραγούδι της Pata Pata.







Steve Irwin


Στις 4 Σεπτεμβρίου του 2006, ο Steve Irwin, γνωστός ως κροκοδειλάκιας άφησε την τελευταία του πνοή κατά την διάρκεια γυρισμάτων ντοκιμαντέρ στον βυθό από χτύπημα ενός σαλαχιού.







Franco Scoglio


Ήταν Οκτώβριος του 2005, όταν ο Franco Scoglio, Ιταλός μανατζερ ποδοσφαίρου και αθλητικός σχολιαστής, πέθανε από καρδιακή προσβολή, ενώ βρισκόταν στον αέρα σε μια τηλεοπτική εκπομπή στον σταθμό Primocanale, ύστερα από έντονη συζήτηση με τον  πρόεδρο της Γένοβα Enrico Preziosi. Ήταν 64 ετών.







Darrell Abbott


Στις 8 Δεκεμβρίου του 2004,  ο πρώην κιθαρίστας των Pantera, "Dimebag" Darrell Abbott, πυροβολήθηκε δύο φορές στο κεφάλι από έναν άγνωστο κατά την διάρκεια συναυλίας με τη νέα μπάντα του στο Al Rosa Villa στο Columbus, του Οχάιο. Τον δράστη τον σκότωσαν αμέσως μετά οι αστυνομικοί. Μαζί με τον Darrell, σκοτώθηκαν και άλλα 3 άτομα.







Owen Hart


Στις 23 Μαίου του 1999, ο καναδός  παλαιστής Owen Hart, πέθανε κατά την διάρκεια μιας ακροβατικής επίδειξης στο Kemper Arena του Kansas City. Έπεσε από ύψος 24 μέτρων και έπαθε ρήξη πνευμόνων. Ήταν από τους καλύτερους παλαιστές του WWF.





Mark Sandman


Στις 3 Ιουλίου του 1999, ο μπασίστας των Morphine, Mark Sandman κατέρρευσε στην σκηνή του Giardini del Principe στην Palestrina της Ιταλίας κατά την εκτέλεση τραγουδιού. Έπαθε καρδιακή προσβολή.







Brandon Lee


Στις 31 Μαρτίου του 1993, ο γιός του γνωστού Bruce Lee, Brandon πέθανε στην διάρκεια γυρισμάτων για την ταινία The Crow στα studio της εταιρίας North Carolina. Ο Brandon Lee υποδυόταν τον Eric Draven, ο οποίος γυρίζει στο διαμέρισμα του και βλέπει κάποιους κακοποιούς να βιάζουν την αρραβωνιαστικιά του. Σύμφωνα με το σενάριο τον πυροβολούν και τον σκοτώνουν όπως και την αρραβωνιαστικιά του.
Ο Michael Massee που υποδυόταν τον κακοποιό τράβηξε τη σκανδάλη και ο Lee έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο. Το συνεργείο και ο σκηνοθέτης πίστεψαν πως είναι μια πολύ αληθοφανής ερμηνεία, αλλά στο πιστόλι υπήρχε αληθινή σφαίρα. Ο Lee μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο και έτσι ο γιος του διάσημου Bruce Lee έχασε την ζωή του σε ηλικία 28 ετών.







John Elroy Sanford


Στις 11 Οκτωβρίου του  1991 ο John Elroy Sanford - Redd Foxx, πιο γνωστός για το ρόλο του στην σειρά Sanford and Son, υπέστη καρδιακή προσβολή, ενώ έκανε γυρίσματα για την νέα του σειρά The Royal Family.







Vic Morrow


Στις 23 Ιουλίου του 1985, στα γυρίσματα της ταινίας "Twilight Zone" The Movie", ο ηθοποιός Vic Morrow και τα παιδάκια Myca Dinh Le και Renee Shin-Yi Chen, επτά και έξι χρονών αντίστοιχα, έχασαν τη ζωή τους λόγω ατυχήματος με ελικόπτερο. Το ελικόπτερο πέταγε σε ύψος μόλις οκτώ μέτρων. Λόγω των πυροτεχνημάτων που χρησιμοποιήθηκαν για τα ειδικά effects, ο πιλότος έχασε τον έλεγχο και το ελικόπτερο έπεσε, παρασύροντας στο θάνατο τους τρεις ηθοποιός που βρίσκονταν στο έδαφος. Ο Morrow και το ένα παιδί αποκεφαλίσθηκαν από την έλικα, ενώ το άλλο παιδί συνθλίφτηκε. Κανένας από τους επιβάτες του ελικοπτέρου δεν έχασε τη ζωή του.







Jon-Erik Hexum


Στις 18 Οκτωβρίου του 1984, ο Jon-Erik Hexum, ένας Αμερικάνος ηθοποιός, πέθανε όταν πυροβόλησε τον εαυτό του στο κεφάλι, κατά την διάρκεια του διαλείμματος από μια ταινία, παίζοντας ρώσικη ρουλέτα με ένα πιστόλι με μια άσφαιρη σφαίρα.









Μετάφραση/Επιμέλεια: Himaira

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki