Τσάκας ... Γυριστρούλα



Αφού αρχικά μίλησε για απόσυρση στην συνέχεια με νέες δηλώσεις ο Τσάκας ξεκαθάρισε ότι την Πέμπτη ο πρίγκιπας θα ανακοινώσει το πως θα κινηθεί οριστικά, τονίζοντας ότι «δεν είπα ότι θα αποχωρήσουμε, αλλά ότι το σκεφτόμαστε».
Εμφανώς... σκασμένος ήταν ο Τσάκας μετά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ. Το 1-0 του Αστέρα Τρίπολης επί του Ολυμπιακού τον έκανε να αναθαρρήσει, αλλά η αιτία της... κατάστασής του ήταν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και όχι ο κόσμος, όπως άλλωστε τόνιζε στο περιβάλλον του.
Παράλληλα, για μια ακόμα φορά δείχνει να τα... γυρνάει, αφού όπως έλεγε χαρακτηριστικά «εμείς δεν είπαμε ότι αποχωρούμε, είπαμε ότι οι συμπεριφορές αυτές μας οδηγούν να σκεφτόμαστε σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο, αφού παρουσιάσουμε πρώτα ό,τι έχουμε να παρουσιάσουμε και δείξουμε ότι δεν λέγαμε ψέματα, θα μιλήσουμε την Πέμπτη για το πως θα κινηθούμε». Κι όλα αυτά λίγο μετά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ. Αύριο δηλαδή που το μυαλό όλων θα έχει «καθαρίσει», ενδέχεται να έχουμε διαφορετικά δεδομένα...


Παράλληλα, δεν έκρυβε την απογοήτευση του πρίγκιπα για τους διοικούντες την ΠΑΕ, τους οποίους χαρακτήριζε «υπαλλήλους κακής διαλογής» και τόνιζε ότι η στάση τους είναι αυτή που έχει φέρει τα πράγματα σε αυτό το σημείο.

gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki