Τι λέει συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη για τη συμπεριφορά της πίσω από τις κάμερες;



Πώς είναι με τους συνεργάτες της;
Η μετακόμιση στη μεσημεριανή ζώνη, η οργάνωση της νέας εκπομπής της, η επιλογή συνεργατών, η γκαρνταρόμπα, τα νούμερα τηλεθέασης, ο ανταγωνισμός, οι «κόκκινες γραμμές» στη θεματολογία και τα σημάδια που σε προειδοποιούν ότι έχει εκνευριστεί...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
.... Α, ναι και φυσικά το αν από κοντά είναι το ίδιο όμορφη – εντάξει, γι’ αυτό το τελευταίο μπορείτε να υποθέσετε ποια είναι η απάντηση....


Τρίτη 4 Οκτωβρίου, μία ημέρα μετά την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Ελένης στη μεσημεριανή ζώνη. Γύρω στις 11 το πρωί τα παιδιά της αρχισυνταξίας –η Ελένη Γελαλή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Βένια Καραγιάννη– μαζί με τους δημοσιογράφους του πάνελ μαζευόμαστε έξω από το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη για το πρώτο πρωινό meeting.

Αφού ολοκληρώνεται το meeting, βγάζουμε θεματολογία και καταλήγουμε στο πώς θα κινηθούμε στη συζήτηση του πάνελ, τα παιδιά αποχωρούν ένα ένα. Μουδιασμένος ακόμα από το πρώτο παγωμένο ντους στην τηλεόραση, κινούμαι με αργό βήμα προς την έξοδο. Τότε η Ελένη, που έχει διακρίνει με την έμπειρη ματιά της το άγχος μου, μου πιάνει το χέρι και μου λέει: «Είμαι τόσα χρόνια σε αυτό το χώρο. Αν έπαιρνα μέσα μου κάθε αρνητικό σχόλιο που –δικαίως ή αδίκως– αναφέρεται σε μένα, προφανώς θα είχα καταλήξει στο νοσοκομείο. Συνέχισε να κάνεις καλά τη δουλειά σου, συνέχισε να είσαι ο εαυτός σου. Και, σε παρακαλώ, μην αλλάξεις για χάρη της τηλεόρασης».

Η Ελένη και η εικόνα της
Όταν κάποιος μάθει ότι πας να δεις την Ελένη Μενεγάκη από κοντά, η πιο κοινή απορία που θα σου εκφράσει όταν επιστρέψεις είναι: «Πες, ρε, αλήθεια, είναι τόσο όμορφη από κοντά;». Υπο-ερωτήματα του τύπου «είναι ψηλή;», «είναι αδύνατη;» δεν χρειάζεται να τεθούν καν. Η βασική απάντηση θα τα καλύψει όλα. Παρ’ όλα αυτά, όσο κι αν ακούγεται απίστευτο για μια τόσο όμορφη γυναίκα, το μόνο για το οποίο δεν αγχώνεται ιδιαίτερα η Ελένη είναι τι εικόνα βγάζει προς τα έξω.
star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki